fbpx

Waarom bedrijfsfoto’s?

Heb jij wel eens gedacht om een bedrijfsreportage te laten maken? Bedrijfsfoto’s kunnen verschillende doeleinden hebben, afhankelijk van het soort bedrijf wat je hebt en de context waarin ze worden gebruikt. Hier geef ik je enkele redenen waarom jij bedrijfsfoto’s zou kunnen laten maken:

Zakelijke foto's

Merkidentiteit

De foto’s worden gebruikt om de visuele identiteit van jouw merk te versterken en een consistente uitstraling te creëren. Dit kan helpen om jouw merk te onderscheiden van concurrenten en een positieve indruk te maken op potentiële klanten.

Marketing en Promotie

Zakelijke foto’s worden vaak gebruikt voor marketing- en promotiemateriaal, zoals brochures, advertenties en online campagnes. Deze foto’s kunnen de boodschap van jouw bedrijf communiceren en de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Bedrijfsreportage

Personeel

Foto’s kunnen worden gebruikt om het personeel van jouw bedrijf voor te stellen op de website, sociale media of in interne communicatie. Dit kan helpen om een menselijk gezicht te geven aan jouw bedrijf en het vertrouwen van klanten en werknemers te vergroten. Het maakt het een stuk persoonlijker.

Producten en diensten

Foto’s worden gebruikt om producten en diensten van jouw bedrijf te presenteren op de website, in brochures en andere marketingmaterialen. Dit kan helpen om potentiële klanten een idee te geven van wat jouw bedrijf aanbiedt en hoe het zich onderscheidt van concurrenten.

Bedrijfsfoto's

Evenementen

Fotografie wordt ingezet om bedrijfsevenementen vast te leggen. Zo kun je conferenties, seminars, personeelsfeesten en beurzen vastleggen. Dit kan helpen om de betrokkenheid van het personeel te vergroten en het imago van het bedrijf te versterken.

Zoals je al hebt kunnen lezen, kunnen bedrijfsfoto’s op heel veel manieren worden ingezet. Van het versterken van de merkidentiteit tot het promoten van producten en diensten en het presenteren van personeel en evenementen.

  Redenen genoeg om hiervoor een bedrijfsfotograaf in te schakelen.

  Bedrijfsfoto's

  Enkele opdrachtgevers zijn:

  Pieterpikzonen B.V. Holland, Sogo Garden, Buzzy, Horti Tops, Tuinplus Heerenveen, Concorp Jirnsum B.V., Roeach Ontwerp & Advies, NDC Mediagroep, De Jouster Courant, De Landeigenaar, Museum Joure, It Toanhûs Joure, Fysiotherapie De Merk, Ruitervorm, Stal Sibma Rottum, Slijterij De Wijnkoperij, Oogstfeest Aldeboarn, Lekker Bros!, Ruitervorm, Stichting Keunst & Keur, Ladies Circle Nederland, Noord Computers, OVS Skarsterlân, Business Breakfast Club Heerenveen, Romy van der Wiel Uitvaartzorg, Stichting Still, Friese Zaken, Van der Meer Accountants Oosterwolde, FCPS Wolvega, Ondernemend Friesland.

  Meer informatie?

  Wil je dat ik je adviseer en help bij het maken van bedrijfsfoto’s, evenementenfoto’s, profielfoto’s en meer? Bij een kopje koffie of thee, vertel ik je als bedrijfsfotograaf graag hoe ik jou hierbij kan helpen!