fbpx

Foto’s familieweekend

In februari had ik een superleuke fotoreportage in Julianadorp aan Zee. Een familie vroeg of ik foto’s van het familieweekend wilde maken.

Corona

Eerst was het plan om de foto’s van de familie in de Overtuin van Oranjewoud te maken. Echter gooide Corona roet in het eten. De familieshoot kon niet doorgaan. De kinderen planden als verrassing voor hun ouders een weekend in een vakantiehuis bij Julianadorp aan Zee. Alleen hoe komt het dan met de fotograaf…

Een klik

Inmiddels had ik een klik met de familie en vroegen ze mij of ik bereid was om de foto’s in het familieweekend te maken. Dit leverde voor mij geen problemen op en we spraken af dat ik op de zaterdag naar Julianadorp zou komen.

Loveshoot

Familiefoto’s

Het was even spannend wat het weer ging doen. Toen ik aankwam begon de zon er al een beetje door te komen. Hoewel er wel een flinke bries stond, was het prachtig fotoweer. We gingen naar de duinen. Hier hebben de “formele” familiefoto’s gemaakt in diverse opstellingen. Wat was dit een prachtige omgeving!

Spontane familiefoto's

Spontane familiefoto’s

Vervolgens liepen we met de hele groep richting het strand. Wat had iedereen er een zin in! We spraken af dat ieder z’n gang zou gaan en dat ik dit met mijn camera zou gaan volgen. Hiervoor had ik mijn beide camera’s meegenomen met verschillende lenzen. Een telelens om flink in te kunnen zoomen en een portret lens. Het was geweldig aan zee. Al gauw werden de schoenen en sokken uitgetrokken om al rennend de zee in te gaan. Ook oma deed mee! Dit leverde prachtige spontane familiefoto’s op!

Gezinsfotos

Warme chocolademelk met slagroom

Helaas is de temperatuur in februari nog laag en werd er besloten om naar het strandpaviljoen te gaan voor een heerlijke warme chocolademelk met slagroom om lekker op te warmen. Tijdens dit gezellig samen zijn, heb ik ook nog verschillende foto’s gemaakt.

Uitgewaaid en voldaan ging ik weer huiswaarts.

Wat was het een prachtige ochtend met deze fantastische familie!

Wil je dit ook? Informeer naar de mogelijkheden!