fbpx

Een fotoshoot in een fantastische jurk!

Droom je wel een van een fotoshoot in een fantastische jurk! Dan ben je bij mij aan het juiste adres want ik heb namelijk een cliënt closet met verschillende jurken. Deze jurken zijn geschikt voor een paardenshoot, een zwangerschapsshoot, een loveshoot, of gewoon omdat je ze mooi vindt!

Zwangerschapsjurk

Client Closet

Een client closet is een selectie kleding, in dit geval jurken, waaruit je kunt kiezen en gebruiken tijdens een fotoshoot. Op deze manier hoef jij niet meer de deur uit voor het samenstellen van je outfit. Soms kan het lastig zijn om iets te vinden wat bij je past. Op deze manier wil ik je helpen door je uit een aantal items te laten kiezen. Daarnaast is het stukje duurzamer, omdat jij niet meer naar de winkel hoeft voor iets wat je misschien één keer draagt. Je kunt ze dragen tijdens je zwangerschapsshoot, loveshoot of paardenshoot. Voor deze fotoshoot kun je items uit mijn Client Closet kosteloos gebruiken. Hoe bijzonder is dat!

Zwangerschapsshoot

Welke fantastische jurk voor de fotoshoot!

Momenteel bestaat mijn client closet uit 4 prachtige jurken. De jurken kunnen gedragen worden bij een zwangerschapsshoot maar ook bij een paardenfotoshoot. Het zijn verschillende modellen, soorten stoffen en kleuren rood. Er is ook een hele mooie lichtgrijze jurk welke extra lang is en open van voren. Heb je zelf ook nog een leuke andere jurk of outfit, dan ben je vrij om deze mee te nemen zodat we deze ook tijdens de fotoshoot kunnen gebruiken. Zo krijg je een mooie diversiteit aan foto’s en dat is natuurlijk superleuk!

Zwangerschaps fotograaf met client closet

Fotoshoot met hoed

Daarnaast heb ik ook 4 verschillende hoeden in mijn client closet. Met een hoed kom je heel anders op de foto. Het geeft een heel verrassend effect en daarnaast creëer je een hele andere uitstraling. Het geeft net even iets extra’s! Zeker in combinatie met zo’n fantastische jurk die tijdens de fotoshoot draagt!

Zwangerschapsshoot jurk

Wil jij ook een fotoshoot in een fantastische jurk?

Ben je benieuwd naar deze fantastische jurken voor een fotoshoot. Neem dan contact op! Ik vertel je graag de mogelijkheden hoe jij in deze jurken en hoeden op de foto kan komen!