fbpx

Gezinsshoot in Opende

In het weekend werd gebeld of ik een actieve gezinsshoot in Opende kon maken. De hele familie kwam dan bij elkaar om de trouwdag van de ouders te vieren. De familieshoot zou een verrassing voor zijn ouders zijn. Gelukkig had ik nog plek in mijn agenda op de betreffende datum en legden deze vast.

Familieshoot met kinderen

De klant gaf aan dat er ook kinderen in verschillende leeftijden bij de familieshoot aanwezig zouden zijn en dat ze graag actieve en sportieve foto’s wilden maken want ze hielden niet zo van stijf poseren. Gelijk borrelden er al verschillende idee├źn op in mijn hoofd. Ik antwoordde dan ook dat geen probleem was en dat we er een vrolijke en spontane gezinsshoot in Opende van gingen maken.

De dag van de fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot was het erg wisselvallig weer. Gelukkig waren het alleen maar buien. De fotoreportage kon wat dat betreft wel doorgaan. Toen ik arriveerde bij de bestemming werd ik vriendelijk door de familie ontvangen en starten we eerst met koffie met gebak waarbij ik tussendoor een sfeerimpressie maakte van de onderlinge gezelligheid, de feesttaart, een het muziekoptreden en de prachtige tekeningen van de kleinkinderen.

Gezinsfotografie

Gezinsshoot op locatie

De locatie was prachtig. Er was een groot perceel tuin aanwezig met allerlei klimattributen, skelters, een hooizolder. Voldoende mogelijkheden voor het maken van spontane en actieve gezinsfoto’s. Na de koffie was het nog steeds goed weer en konden we de familiefoto’s gaan maken. Deze bestonden o.a. uit de spelende kinderen en de activiteiten van de ouders en grootouders.

Gezinsfotografie

Groepsfoto van de familie

Naast de ongedwongen actiefoto’s wilden ze ook graag nog een paar groepsfoto’s laten maken. Hier r was een prima plek voor te vinden. Helaas viel er op dat moment een bui zodat we eerst moesten schuilen. Gelukkig duurde dit maar even en konden we de familieshoot afsluiten met een leuke groepsfoto van de hele familie.

Gezinsshoot

Gezinsshoot boeken?

Wil jij ook graag mooie foto’s van je gezin of van je hele familie laten maken? Informeer naar de mogelijkheden. Ik vertel je ze graag!