fbpx

Grietje van der Reijnst – Fotograaf Joure

Wat leuk dat je hier bent om mijn blog te lezen over wie ik ben! Ik ben Grietje van der Reijnst, van VDR Fotografie, jullie enthousiaste fotograaf uit het prachtige Joure!

Wat Grietje als fotograaf voor je kan betekenen

Met veel passie kun je mij vragen voor het vastleggen van bijzondere momenten. Ik ben trots om te zeggen dat ik jullie verhalen mag vertellen door middel van mijn lens. Of het nu gaat om stralende bruiloften, ontroerende uitvaarten, gezellige familiesessies of het vastleggen van bedrijfsavonturen, ik ben erbij met mijn camera in de hand en een glimlach op mijn gezicht.

Allroud Fotograaf Grietje van der Reijnst

Vrije tijd

In mijn vrije tijd kun je me vinden in de prachtige Friese landschappen, waar ik mijn inspiratie vind, en ik koester de Friese taal die zo’n belangrijk deel van onze identiteit is. Naast mijn fotografie ben ik ook actief in verschillende verenigingen, omdat ik geloof in betrokkenheid en gemeenschapsgeest.

Hoe Grietje te werk gaat

Wat mijn werk kenmerkt, is de tijd en aandacht die ik besteed aan elke opdracht, en ik vind niets fijner dan mijn klanten op hun gemak te stellen. Mijn klanten waarderen mijn benadering van het vak. Daarnaast mag je verwachten dat je veel foto’s ontvangt waaruit je kunt kiezen en dat deze snel worden geleverd.

Bruiloftfotograaf Friesland Grietje van der Reijnst

Kennismaken?

Ik kijk er altijd naar uit om nieuwe gezichten te ontmoeten en unieke verhalen te vertellen. Of je nu een specifieke gebeurtenis wilt vastleggen of gewoon omdat het tijd is voor nieuwe prachtige herinneringen, ik sta klaar om samen iets moois te creƫren. Want door goed samen te werken bereik je het mooiste resultaat!

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie of om een fotosessie te plannen. Laten we samen herinneringen maken die een leven lang meegaan!

Hartelijke groeten,

Grietje van der Reijnst, fotograaf Joure

Enthousiaste fotograaf, Grietje van der Reijnst Friesland