fbpx

Hondenshoot in studio Joure, Friesland

Afgelopen week had ik een actie op social media voor een hondenshoot in studio Joure. Hierop heb ik diverse reacties mogen ontvangen. Zo ook van Tamara. Zij is in het bezit van een prachtige Oost-Europese Herder “Iwan”. Hij is nog jong, namelijk van 10 maanden.

Hondenshoot in studio Joure

Op een donderdagochtend mocht ik ze ontvangen in mijn knusse fotostudio in Joure. Iwan vond het allemaal best wel spannend om in een nieuwe omgeving te zijn. Dus we lieten hem eerst rustig even kennismaken en rondsnuffelen. Geleidelijk aan werd hij al wat rustiger en konden we langzaamaan beginnen met het maken van de portretfoto’s.

Tamara had wat hondensnoepjes en een speeltje meegenomen om hem tijdens het maken van de foto’s te belonen en te laten ontspannen, zodat we daarna weer een aantal foto’s konden maken. Zo hebben we verschillende poses gefotografeerd, namelijk zittend, liggend en staand.

Dierenfotograaf Friesland

Als dierenfotograaf in Friesland maak onder andere foto’s van honden in de studio maar ook op een mooie buiten locatie. Het voordeel van buiten is dat je ook verschillende actiefoto’s kunt maken. Maar in deze periode van het jaar heb ik gekozen voor een hondenshoot in de studio. Naast het maken van hondenfoto’s kun je mij boeken als hondenfotograaf maar ook als paardenfotograaf. In het verleden heb ik altijd paardgereden en ben daardoor nog steeds gek op paarden en honden. Het is mooi onderdeel van mijn fotografiewerkzaamheden zoals, een trouwreportage, uitvaartreportage, bedrijfsreportage of een gezinsreportage.

Werken als hondenfotograaf en paardenfotograaf in Friesland

Het werken als hondenfotograaf en paardenfotograaf in Friesland vraagt veel geduld. Je hebt namelijk met dieren te maken die niet altijd willen doen wat jij graag zou willen. Doordat ik op de boerderij opgegroeid ben, heb ik altijd met veel verschillende diersoorten te maken gehad. Zoals koeien, varkens, schapen, geiten, paarden, honden en katten. Het is voor mij tijdens een fotoshoot met een hond of paard de uitdaging om deze ze mooi en natuurlijk op de foto te zetten. Samen met de eigenaar bespreek ik de wensen en mogelijkheden wat leidt tot een prachtig resultaat.

Heb je ook een huisdier? Bijvoorbeeld een hond, een paard of een kat en wil je meer weten over een fotoreportage hiervan stuur dan een berichtje en dan neem ik contact met je op.