fbpx

Levensfotograaf Joure, Friesland

Mij wordt als fotograaf vaak gevraagd wat voor onderwerpen ik fotografeer. Dan vertel ik de mensen dat ik de levensfotograaf in Joure, Friesland ben. Dat houdt in dat ik de liefde, het leven en het afscheid fotografeer. Of te wel ik leg vast wat je liefhebt, en ben er graag voor jou op de momenten die er toe doen.

Leven

Ik fotografeer praktisch alles wat met het leven te maken heeft. Dat kunnen foto´s van je kinderen zijn, van je gezin maar ook van een jubileum dat je in je leven bereikt heb. Hoe mooi is het om van de belangrijke gebeurtenissen in je leven foto´s te hebben. Vaak staat men er niet bij stil om hier foto´s van te maken.

Familie fotoshoot

Liefde

Ook de liefde is een belangrijk element in ons leven. Het loopt als een rode draad er door heen. Zo kun je bij mij terecht voor een loveshoot of een trouwreportage. Maar ook de liefde tussen jou en je huisdier leg ik vast. Je trouwdag is wel een hele bijzondere dag, een kroon op jullie liefde. Een trouwreportage is een fijn naslagwerk van dit hele bijzondere moment.

Bruidsfoto's met drone

Afscheid

Ook in afscheid is liefde te vinden. Het is een kwetsbaar maar ook een bijzonder moment. Je zit in een rollercoaster op dat moment. Van alles moet er geregeld worden en vaak wordt er niet aan een uitvaartfotograaf gedacht. Vaak ben je afhankelijk van een uitvaartverzorger die je erop attendeert.

Bij een uitvaart komen mensen bij elkaar om iemands leven te eren en afscheid te nemen, met een lach en een traan. Zo puur, en juist daarin ligt de schoonheid van uitvaartfotografie.

Als levensfotograaf in Joure, Friesland, leg ik vast wat je liefhebt.

Afscheidsfoto's
Details van uitvaartfoto’s

Portfolio

Mijn camera en ik gaan op pad door heel Friesland om liefdevolle momenten vast te leggen voor families, op bruiloften en bij uitvaarten. Ook doe ik graag mee aan fotowedstrijden, hiermee ben ik al een paar keer in de prijzen gevallen! Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn fotografiestijl.