fbpx

Nieuwe website!

De afgelopen weken ben ik heel druk bezig geweest met deze website. Jullie kennen mij natuurlijk al als de fotograaf achter HET STAAT EROP! fotografie maar dit is vooral de site geworden voor kranten, evenementen en zakelijke fotografie. Voor de particuliere fotografie (gezinsfoto’s, trouwfoto’s, uitvaart fotografie, portretfoto’s, dierenfoto’s enz.) wilde ik graag een totaal nieuwe look en feel. Daarom heb ik ervoor gekozen om dit te gaan doen onder De naam VDR Fotografie.

Nieuwe stijl ontwikkeld

De afgelopen tijd heb ik samen met Joke Troost van Marketing voor Fotografen hiervoor een volledig nieuwe huisstijl en website ontwikkeld en zijn we nu nog hard bezig met de rest van de marketing. Zo heb ik nieuwe accounts aangemaakt op Facebook en Instagram. Als je benieuwd bent naar alle ontwikkelingen binnen mijn bedrijven VDR Fotografie en HET STAAT EROP! Zakelijke Fotografie zou ik het erg leuk vinden als je mij hierop gaat volgen.

Op deze nieuwe website zie je mijn nieuwe fotostijl in de foto’s terug. Zoals je aan het begin al hebt kunnen lezen hebben mijn foto’s nu warme, contrastrijke kleuren met een vleugje Vintage. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen straks mijn nieuwe fotostijl gaan herkennen.

Verder wil ik meer naamsbekendheid krijgen met mijn nieuwe bedrijfsnaam en mijn nieuwe website zal mij hierbij helpen. En daar kunnen jullie ook een rol bij spelen!

Inmiddels ben ik wel heel benieuwd wat je van mijn nieuwe website vindt. Wellicht wil je mij een berichtje sturen middels de contactpagina.

Natuurlijk hoop ik je ooit voor mijn fotocamera te zien!