fbpx

Trouwfoto’s maken in Leeuwarden | Friesland

Sonja & Boudewijn

Begin dit jaar kwamen Sonja & Boudewijn bij mij op gesprek om kennis met mij te maken als trouwfotograaf. Hun wens was om hun trouwfoto’s te maken in Leeuwarden l Friesland. Géén geposeerde foto’s in een park maar heerlijk rond lopen in de stad Leeuwarden, waar zij samen veel mooie herinneringen aan hebben.

Bruidsfoto's in Leeuwarden

Het fotoalbum voor hun trouwfoto’s

Ze hadden iets heel bijzonders meegenomen. Namelijk een heel oud antiek fotoalbum. Prachtig! En wat origineel om hier de trouwfoto’s in te doen . Dit fotoalbum was nog van één van hun tantes geweest. Ze wilden dit fotoalbum heel erg graag voor hun trouwfoto’s gebruiken. Dus het fotoalbum vullen met echte fotoafdrukken. De bladen bestonden als het ware dikke kartonnen passe-partouts. Met het fotograferen moest ik hier wel rekening houden want anders vielen stukken van de foto’s weg onder de passe-partout.

De geselecteerde foto’s pasten prachtig in het fotoalbum. Ik had de foto’s “deep matte” af laten drukken wat heel mooi paste bij het album.

Trouwfoto's in de stad

De trouwfoto tour door Leeuwarden

De trouwfoto tour door Leeuwarden begon vanuit de parkeergarage onder het Zaailand in Leeuwarden. Het in de lift stappen was al een super leuk moment want hier kwamen gelijk al mensen tegen die heel verrast uit de lift stapten. Vervolgens was hun wens om bij de FEBO foto’s te maken. Hier aten ze regelmatig een kroketje. Dus hier ook verschillende opnamen gemaakt.

Snackende bruid

Vanuit de FEBO, langs het gerechtsgebouw waar bij de grote pilaren prachtige foto’s konden maken. Daarna zijn naar binnengegaan bij hun stamcafé “De Prins-H.” aan de Prins Hendrikkade. Met een biertappende bruid waarna ze nog even een dansje maakten op de dansvloer.

LOVE

Vervolgens richting het station. Hier staat een prachtig kunstwerk van 2 witte kinderhoofden, genaamd “LOVE”. Hoe toepasselijk was het om hier foto’s te maken. We hadden het geluk dat de mistfontein aan was, wat een mooie sfeer gaf.

Bruidsfoto's in Leeuwarden

Spontane reacties

Tijdens onze fototour kregen we allemaal spontane reacties van de mensen op straat. Het bruidspaar werd toegezongen, gefeliciteerd en nog meer. Ze stonden echt volop in de belangstelling. Het was ook Kermis in Leeuwarden, daarbij mochten ze zelfs nog in een Kermisattractie gaan zitten zodat we hier ook foto’s van konden maken.

Bruidspaar op de Kermis
Bruidspaar op de Kermis in Leeuwarden

Wandeling door de stad

Tijdens de bruidsreportage in Leeuwarden hebben we een prachtige wandeling door de stad gemaakt en daarbij natuurlijk de mooie plekjes bezocht. We hadden prachtig weer en dat maakte de dag helemaal compleet. Verder hebben we ook foto’s gemaakt in “De Prinsentuin” en achter “De Neushoorn” bij een prachtige graffiti-muur. Het is eigenlijk te veel om op te noemen!

Bruidspaar in de stad

Trouwplechtigheid in Stiens

Na de trouwreportage in Leeuwarden moest er natuurlijk nog wel officieel getrouwd worden. De trouwplechtigheid vond plaats in Stiens. De woonplaats van het bruidspaar. Ze hadden een hele leuke trouwambtenaar welke een heel origineel verhaal vertelde en aan het einde nog een gekke foto wilde van het bruidspaar met de getuigen. Zo gezegd, zo gedaan!

Foto's trouwplechtigheid

Ook trouwfoto’s in Leeuwarden l Friesland?

Heb je ook plannen om te gaan trouwen in Leeuwarden of een andere leuke plaats in Friesland?

Wist je dat je altijd vrijblijvend kennis met mij kunt maken. Je altijd welkom bent bij mij in Joure. Hier kan ik je verschillende fotoalbums en fotoreportages kan laten zien. Dit kan ook bij je jullie thuis. Dat ik je verschillende tips kan geven voor de voorbereiding van jullie grote dag. Dat je een gratis trouwgids kunt downloaden?