fbpx

Hey, ik ben Grietje van der Reijnst, fotograaf in Joure

OVER MIJ

Vroeger ben ik ooit met een klein Kodak cameraatje begonnen. Destijds nooit kunnen dromen dat ik ooit portretfotograaf, familiefotograaf, trouwfotograaf, dierenfotograaf en uitvaartfotograaf zou! En nu ben ik al enkele jaren fotograaf in Joure.

Mijn verhaal

vroeger toen ik klein was...

Fotograferen heb ik eigenlijk altijd wel gedaan. Als er iets te beleven of te vieren was, was ik meestal degene die een fotocamera bij zich had.

Voor mijn werk als assistent-makelaar maakte ik ook vaak de fotoreportages van de woningen. Echter door de economische crisis in 2009/2010 raakte ik hier mijn baan kwijt.

Hierna heb ik nog verschillende andere functies vervuld. In mijn vrije tijd ben ik toen weer meer begonnen te fotograferen. Ik maakte o.a. veel paardenfoto’s en natuurfoto’s

Door het volgen van verschillende fotocursussen en workshops ben ik mij steeds verder als fotograaf gaan ontwikkelen.

Op een bepaald moment kreeg ik steeds meer opdrachten. Dit varieerde van familiefoto’s tot en met bedrijfsfoto’s. In december 2015 besloot ik om voor mij zelf te gaan beginnen. Dat vond ik best wel heel spannend! In januari 2016  ben ik naar de Kamer van Koophandel in Leeuwarden gegaan om mij in te laten schrijven als fotograaf in Joure. Sinds dat moment werd mijn “eigen bedrijf” werkelijkheid! Dit werd HET STAAT EROP! Fotografie

Sinds kort heb ik een start gemaakt met mijn volgende bedrijf  VDR Fotografie. Hiermee ben ik actief als trouwfotograaf, portretfotograaf en uitvaartfotograaf in heel Noord Nederland. Inmiddels heb ik voor veel klanten hun herinneringen vast mogen leggen en dat is nog steeds wat ik het liefste doe!

Mijn stijl

a touch of vintage

20200814-DSC_5268
Simone & Henrico (2)

Elke fotograaf heeft zo zijn eigen stijl van fotograferen. Het is belangrijk dat jij jezelf bij een bepaalde fotostijl prettig voelt. Als portretfotograaf, trouwfotograaf en dierenfotograaf hou ik van warme, contrastrijke kleuren. Ik maak gebruik van mooi licht met een tikkeltje vintage. Ik ben benieuwd of mijn fotostijl jou aanspreekt.

Een eigen fotostijl ontwikkel je niet zomaar. Hier gaan toch wel een paar jaar over heen. Net zoals het goed kunnen fotograferen. Het is uiteindelijk de fotograaf die achter de camera staat, die de foto maakt en niet de camera!

Amke & Hans (15)

Mijn droom…

is jouw droom vastleggen

Voor mij is elke fotoreportage bijzonder. Iedere keer is het weer een uitdaging voor mij om jou te verrassen met het eindresultaat! 

Om dit te bereiken zet ik al mijn creativiteit in. Maar ik sta ook open voor jouw ideeën. Per slot van rekening willen we samen het mooiste resultaat bereiken. Dat is toch altijd waar wij van dromen!

Misschien heb je vragen naar aanleiding van mijn verhaal.
Stuur gerust een berichtje met je vragen.

Grietje van der Reijnst-Brak
Telefoon: 06 - 249 27 155

Email: info@vdrfotografie.nl
Ter Huivra 46
8501 GZ JOURE

Kamer van Koophandel nr. 648 24 144
BTW nr. NL00 146 2424 B90

Contactformulier