fbpx

Fotoshoot Lekker Bros!

Afgelopen week mocht ik als bedrijfsfotograaf Friesland foto’s maken van Gad Bros en zijn ambachtelijke bedrijf Lekker Bros! in Joure.

Wat is Lekker Bros!

Kies je voor ambachtelijk bereide chocolade en banket dan kun je bij Lekker Bros! terecht. Bij Lekker Bros! worden de unieke lekkernijen in de eigen bakkerij in Joure gemaakt: van ingrediƫnt tot product. Pure, lokaal geproduceerde lekkernijen zonder kleur-, smaak- en hulpstoffen. Voor een dagelijks geniet moment of voor bijzondere momenten. Zo weet je precies wat je krijgt!

Zakelijke foto’s

Gad Bros wilde graag enkele portretfoto’s, foto’s van de entree, foto’s van zijn werkzaamheden en enkele foto’s van zijn ambachtelijk bereide producten. Dit omdat hij er zelf niet aan toe komt om enkele foto’s van zijn heerlijke producten te maken.

Aan de slag!

Tijdens de koffie hebben we de plannen doorgesproken over hoe en wat voor foto’s we wilden maken. Daarna gingen we aan de slag! Gad had al wat voorbereidingen getroffen voor het maken van de foto’s. We zijn buiten begonnen met fotograferen. Zo heb ik als bedrijfsfotograaf Friesland ook de naamborden bij de entree gefotografeerd en enkele portetfoto’s van Gad gemaakt. Vervolgens hebben we de foto’s in de bakkerij gemaakt. Deze ruimte was mooi verlicht. Hier heb ik Gad gefotografeerd tijdens zijn werkzaamheden. Vervolgens hebben we enkele ambachtelijk gemaakte bonbons gefotografeerd.

Veel mensen denken dat de bakkerij in het centrum te vinden is. Dit is bij Lekker Bros! niet het geval. Gad heeft zijn bakkerij aan huis in de Zuiderveldstraat in Joure. Hier heeft hij zijn garage omgetoverd tot een heuse bakkerij. Hier geeft hij normaal gesproken ook wel workshops. Maar door het Coronavirus ligt dit nu stil.

Mocht je een speciale taart willen laten maken of een speciale soort bonbons willen kopen, dan kun je terecht bij Lekker Bros! Je kunt je wensen hiervoor bij Gad kenbaar maken. Hij zal je zeker niet telleurstellen met zijn lekkere taarten en diverse soorten chocolade!

Kijk voor meer informatie over Gad Bros en zijn bedrijf op: www.lekkerbros.nl

Wil je meer informatie over bedrijfsfotografie, stuur dan een bericht.