fbpx

Een Cadeaubon een “origineel cadeau”

Soms heb je geen flauw idee wat je iemand cadeau kan geven. Geen probleem! Als fotograaf heb ik de oplossing voor jou! Geef een cadeaubon van VDR Fotografie! Dan heb je meteen een heel origineel cadeau! Het is leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.

Met een cadeaubon geef je korting!

De bon is in alle bedragen te verkrijgen. Hij kan bij mij worden ingeleverd voor een gezinsshoot, een loveshoot of een paardenshoot. De bon wordt verrekend met het te betalen bedrag voor de fotoreportage.

Het kan natuurlijk zijn dat je een graag een groter cadeau wilt geven. Dan kun met deze bon een complete fotoshoot cadeau geven. Dan hoeft degene die de bon krijgt niets meer bij te betalen.

Stel je moeder of vrouw wordt 50, 60 of 70 jaar. Hoe leuk is het dan om een gezinsshoot cadeau te geven! Of je hebt een vriendin waar je helemaal verliefd op bent. Ga haar verrassen en geef haar een loveshoot cadeau. Dan zet ik jullie als portretfotograaf in Friesland prachtig op de foto.

Cadeaubon Fotoshoot

Wat kan er meer met de cadeaubon

Je kunt hem natuurlijk ook inleveren om korting te krijgen op grote afdrukken van foto’s op verschillende materialen. Daarvoor kun je ook bij mij terecht. Ik kan grote foto’s laten afdrukken op o.a. canvas, aluminium, dibond, en hout. Bovendien kun je met deze bon ook extra fotobestanden van de fotoreportage bestellen. Zoals je leest, zijn er volop mogelijkheden!

Hoe kom je aan deze cadeaubon

Wil je graag een cadeaubon geven aan iemand, dan kun je deze bij mij bestellen. Stuur mij een berichtje met jouw gegevens zoals naam en telefoonnummer. Dan neem ik hierover contact met je op.