fbpx

Familiefotoshoot Joure

Bijzondere familiefotoshoot met MS Mama uit Heerenveen

In deze blog vertel ik je als familiefotograaf graag over MS Mama Mariska. Op een vrijdagmiddag heb ik deze familiefotoshoot in Joure gemaakt voor Marissa en haar gezin. We hadden afgesproken in het Heremapark in Joure wat een prachtige locatie is. Hier vinden wel vaker fotoshoots plaats. Het park ligt aan verschillende waterpartijen en heeft veel mooie oude bomen en een aantal mooie bruggetjes waarvan je mooie foto’s kunt maken. Het was die middag bewolkt weer en het dreigde zelfs te gaan regenen. Omdat er veel haast bij de foto’s was hebben besloten om de familiefotoshoot in Joure toch door te laten gaan. De foto’s worden gebruikt voor de website van Mariska. Omdat er verschillende acties opgezet waren moest de website zo snel mogelijk in de lucht. Dus er was wel haast geboden!

Gezinsshoot

MS Mama Mariska

Het verhaal achter Mariska is bijzonder, in deze blog vertel ik je hier in het kort meer over. Ongeveer zo’n drie jaar geleden is bij Mariska de ziekte MS geconstateerd. Nu kan ze hiervoor in Mexico behandeld worden. Maar dit kost véél geld. Om dit uberhaupt te kunnen betalen heeft ze een actie opgezet. Op deze manier probeert ze hiervoor geld in te zamelen. Om haar actie te ondersteunen is er een ook website gemaakt, www.msmama.nl. Op deze site kun het hele verhaal over Mariska en haar acties volgen. Maar ook waaruit de behandeling bestaat en wat het allemaal inhoudt.

Voor haar social media en haar website waren foto’s nodig. Aan mij werd gevraagd of ik aan deze actie mee wilde werken door kosteloos de foto’s voor haar website te maken. Als familiefotograaf wilde ik dit graag voor Mariska doen. De website is inmiddels in de lucht en worden er verschillende acties opgezet om geld in te zamelen voor MS Mama Maris uit Heerenveen.

Kijk op haar website

Neem een kijkje op haar website en lees het hele verhaal over MS Mama Mariska uit Heerenveen. Steun haar in deze strijd tegen deze vreselijke ziekte MS! Volg jaar op haar website en lees of het haar lukt om de operatie in Mexico door te laten gaan!

Wil je ook een gezinsshoot, familieshoot, of een loveshoot op locatie in Friesland, stuur dan een berichtje!