fbpx

Bedrijfsreportage Lekker Bros! Joure

Vorige week heb ik als bedrijfsfotograaf een bedrijfsreportage gemaakt voor Gad Bros van Lekker Bros! uit Joure. Hij wilde graag foto’s van zijn bedrijf en zijn werkzaamheden als “chocolatier” laten maken. Inmiddels heeft hij de foto’s ontvangen en stuurde hij mij naar aanleiding daarvan een berichtje. Kort maar krachtig. Het zegt in ieder geval genoeg!

Grietje, “Dank voor de foto’s, je hebt de verwachting waar gemaakt!”

Het is altijd fijn te horen dat je klanten tevreden zijn. Daar doe je het per slot van rekening voor! Bovendien verwacht de klant ook van je dat je aan hem of haar goede producten aflevert. Dat geldt niet alleen voor een bakker of een slager, maar ook voor een fotograaf!

Vaak ontbreekt het veel ondernemers aan tijd om goede bedrijfsfoto’s te laten maken. Dat is jammer. Helemaal nu in deze Coronatijd moet je extra goed zichtbaar zijn met je website en social media.

Heb je ook een bedrijf en wil je daar ook foto’s van laten maken of profielfoto’s van jezelf. Stuur dan een berichtje. We kunnen altijd sparren over wat de mogelijkheden en wensen zijn! Je kunt altijd vrijblijvend een advies gesprek aanvragen bij mij als bedrijfsfotograaf. Samen komen we vast tot een prachtig resultaat!