fbpx
Groepsfoto

Familieshoot in Joure (Friesland)

Op een zaterdag kreeg ik tijdens het boodschappen doen een telefoontje van een mevrouw. Ze had interesse in een familieshoot in Joure (Friesland). Ze vertelde dat haar vader 80 jaar is geworden en dat ze graag met de hele familie op de foto wilden.

Informatie over de fotoshoot

Graag wilde weten wat de mogelijkheden zijn, wanneer het plaats kon vinden en wat de kosten zijn. Ik heb haar hierover in het kort hierover geïnformeerd. Ik stond immers in de winkel, dus kon ik natuurlijk niet een heel uitgebreid verhaal houden. We spraken af dat ze mij een mail zou sturen met haar gegevens en dat ik dan contact met haar op zou nemen.

Contact over de familieshoot

Toen ik thuis kwam vond in inderdaad al een berichtje van haar in mijn mailbox. Aan de hand hiervan heb ik haar een kostenoverzicht gezonden met daarbij een lijstje met kledingtips. Al gauw hadden we weer contact en ze zou het met de rest van de familie bespreken.

Afspraak fotoshoot

Een paar dagen laten kreeg ik een telefoontje van haar, dat de familie akkoord ging. We prikken een datum en spreken af dat we de foto’s in het Park “Heremastate” in Joure zouden gaan maken. Haar vader woont dicht bij het park dus dat was handig.

Fotoshoot op locatie

Het was zover, ik trof de hele familie aan in het Park “Heremastate” in Joure, zoals we af hadden gesproken. Ze vonden het allemaal wel een beetje spannend want ze hadden allemaal een beetje vrees voor de camera. Ik stelde voor om eerst even een stukje door het park te lopen. We raakten heel leuk aan de praat met elkaar en er hing al lekker ontspannen sfeer. Ik zag een mooie plek in het park en stelde voor om met de fotoshoot op deze locatie te starten. Ik vroeg aan de familie wie er eerst op de foto wilden. Mijn contactpersoon en haar man wilden wel als eerste.

Familiefoto

Ontspannen op de foto

We hadden al fijn met elkaar gesproken dus van spanning was geen sprak meer. Met wat grapjes en kleine aanwijzingen van mijn kant, kwamen ze mooi ontspannen op de foto. Even verderop wilde haar broer wel met zijn vrouw op de foto. Dit ging op dezelfde wijze. En zo zijn we al fotograferend door het prachtige park gelopen en zijn we bij verschillende mooie plekjes gestopt voor het maken van foto’s. Iedereen kwam zo aan de beurt.

Familiefotoshoot

We naderden het Gemeentehuis alweer, dat betekende dat de familie fotoshoot erop zat. Ik vertel ze dat ik alle foto’s uit ga zoeken en dat de overgebleven selectie in een online fotogalerij komen te staan en hoe verder het vervolg gaat. We namen afscheid van elkaar en zou hierna nog contact hebben over de foto’s. Het was een gezellige fotoshoot met een hele vriendelijke familie.

Familiefoto
Familie Groepsfoto

Review over de familiefotoshoot

De familieshoot in Joure (Friesland) zit er inmiddels op en de familie heeft inmiddels de foto’s ontvangen. Even later ontving ik van hen nog een prachtige review over de fotoshoot. Hieronder lees je de review over hoe deze familie mij ervaren heeft als fotograaf.

“De familie fotoshoot begin mei 2022 in park Herema State In Joure was heel ontspannen. Grietje zorgde voor een relaxte sfeer en gaf duidelijke instructies. De foto’s kregen we heel snel. Het waren er heel veel dus we hadden een grote keuze. Prima fotograaf en hele fijne persoon”.

Fotoshoot bij VDR Fotografie

Een familie fotoshoot draait om het vastleggen van familierelaties. Ieder met zijn unieke eigenschappen, en dat maakt het samen tot een liefdevol geheel. Vaak blijft het erbij om foto’s van elkaar te maken. Later denk je van hadden we dat maar gedaan.

Heb je interesse om met je gezin of familie op de foto te gaan? Stuur dan een berichtje dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden je te bespreken.


Reacties

Geef een reactie