fbpx

Om de uitvaart vast te leggen met foto’s was goed

Een nabestaande uit Sint Nicolaasga schrijft haar ervaringen over mijn werk als uitvaartfotograaf in Friesland.

“Toen we na het plotselinge overlijden van onze moeder, de begrafenis moesten regelen, ontstond al gauw het idee om de uitvaart vast te leggen met foto’s. We namen contact op met uitvaartfotograaf Grietje van der Reijnst van VDR Fotografie uit Joure, Friesland.”

De “reis” is prachtig in beeld gebracht

Grietje van der Reijnst is goed te bereiken en denkt mee over hoe we het kunnen vormgeven. Tijdens de dienst is ze op de achtergrond aanwezig. Ze heeft veel foto’s gemaakt en de “reis” is prachtig in beeld gebracht. Ze weet de emotie en de sfeer goed te vangen.”

Uitvaartvaarfotografie

Snelle service en van goede kwaliteit

We hebben ervoor gekozen om een fotoalbum te laten maken door VDR Fotografie. Haar service is snel en van goede kwaliteit. Het is weliswaar een verdrietige gebeurtenis, maar het is voor ons ook fijn om een blijvende, tastbare herinnering te hebben.

“Grietje van der Reijnst, bedankt voor je prachtige bijdrage.”

Uitvaartvaarfotografie

Review van een nabestaande

In oktober mocht ik voor deze familie uit Sint Nicolaasga de uitvaart van hun dierbare vastleggen. Afgelopen week ontving ik deze mooie woorden van één van hen.

Wanneer je als nabestaande besluit de uitvaart vast te leggen met foto’s, blijft het een tastbare herinnering. Uitvaartfoto’s zeggen veel en betekenen veel. Op de afscheidsfoto’s zie je de liefde, de verbondenheid tussen de mensen onderling en nog veel meer. Bij deze foto’s zijn vaak geen woorden nodig. De foto’s zelf vertellen het verhaal.

Persoonlijk contact

Als het even kan breng ik persoonlijk het fotoalbum naar de nabestaanden. Het is altijd fijn om nog persoonlijk contact met elkaar te hebben. We hebben het dan over het afscheid van die dag en over hun dierbare. Vaak worden onze ervaringen en herinneringen gedeeld. Op de weg terug naar huis, realiseer ik mij wat voor bijzonder en dankbaar werk ik heb als uitvaart-en afscheidsfotograaf in Friesland.


Reacties

Geef een reactie