fbpx

Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hadden Hans en Krista uit Lemmer hun trouwdag al een keer uitgesteld. Gelukkig kon in de nazomer hun trouwdag door de versoepelingen toch doorgaan! De trouwfoto’s hebben we gemaakt op een prachtige locatie bij een meertje in het Kuinrebos en bij de Oude Haven. Beide honden van Hans en Krista waren er ook bij. Ze zijn verschillende keren met het bruidspaar op de foto gekomen. Verderop lees je de review van Hans en Krista uit Lemmer. Eerst vertel ik je hoe de dag voor hen is verlopen.

Regen…

In de ochtend dreigde het even te gaan regenen, dat was best wel spannend want dan moesten we misschien toch naar de alternatieve binnen locatie gaan. Deze had ik van te voren al gereserveerd, voor het geval dat het toch slecht weer zou gaan worden. Maar gelukkig kwam tussen de middag de zon te voorschijn en hebben ze een prachtige dag gehad.

De huwelijksplechtigheid vond voor de zekerheid onder een overkapping plaats, voor het geval dat er toch nog een bui zou komen. Dit was een soort tent waarbij er geen zijwanden waren zodat we toch een beetje het idee hadden dat we half buiten zaten. Na de plechtigheid hebben we de groepsfoto’s van de familie en vrienden van de bruid en bruidegom gemaakt. Dit was weer op een mooie buiten locatie. Dit vond op de namiddag plaats. Op dit tijdstip is het daglicht op z’n mooist.

Review

Van Hans en Krista uit Lemmer ontving ik deze review en mocht deze op mijn website plaatsen. Lees hieronder hun ervaringen in deze review.

Grietje van der Reijnst heeft als huwelijksfotograaf uit Joure onze mooiste dag compleet gemaakt en prachtig vastgelegd. Niets is te gek! Toen het leek te gaan regenen op onze prachtige dag, had Grietje van der Reijnst voor een mooie binnen locatie als alternatief gezorgd. De trouwreportage is prachtig en super origineel geworden. Al met al is Grietje van der Reijnst een vriendelijke, meedenkende en professionele trouwfotograaf in Friesland.

Trouwplannen?

Hebben jullie trouwplannen voor 2021/2022? Plan dan alvast een gratis kennismakingsgeprek! Dan bespreek ik met jullie wat ik als bruidsfotograaf in Noord Nederland voor jullie kan betekenen!


Reacties

Geef een reactie