fbpx
Rouwfotografie met details

Mooie review over mijn werk als uitvaartfotograaf

“Met trots en dankbaarheid deel ik de bijzonder mooie woorden in de review van een klant, die de essentie van mijn werk als uitvaartfotograaf prachtig omschrijven.”

Beppe overleden

Afgelopen najaar is mijn beppe overleden. De dagen daarna probeerden wij als nabestaanden de uitvaart zo goed mogelijk voor te bereiden en zo mooi mogelijk vorm te geven. Na deze intensieve dagen van voorbereiding gaat de uitvaart zelf vaak als een roes voorbij wisten we uit ervaring. Daardoor ontstond tijdens de voorbereidingen het idee de uitvaart in beeld vast te laten leggen zodat we later nog eens rustig terug konden kijken. We zijn op zoek gegaan naar een fotograaf met ervaring op het gebied van het vastleggen van uitvaarten. Gelukkig hoefden we niet lang en ver te zoeken want we kwamen al snel uit bij uitvaartfotograaf Grietje van der Reijnst van VDR Fotografie uit Joure.

Rouwfotografie met details

Fijn contact met deze uitvaartfotograaf

Het contact met Grietje van der Reijnst van VDR Fotografie verliep erg fijn. Zij bereide zich goed voor, er was ruimte voor onze wensen en bij vragen kwam er altijd snel een reactie. Op de dag zelf merkten we nauwelijks dat ze aanwezig was. En voor zover dit wel zo was, verliep dit prettig.

Snelle levering van de uitvaartfoto’s en fotoalbum

Na de uitvaart ontvingen we al snel digitaal de foto’s die ze had gemaakt en konden we hier op een eenvoudige manier zelf een selectie uit maken. Vlot daarna kregen we digitaal het proefalbum doorgestuurd en konden we hier nog aanpassingen in aanbrengen. En vervolgens hoefden we ook niet lang te wachten op het fotoalbum dat Grietje persoonlijk heeft gebracht.

Rouwfoto's bij uitvaart

Uitvaartreportage mooi in beeld gebracht

Ondanks dat het verlies verdrietig is, was het uitvaart mooi en warm. Precies zoals we vooraf voor ogen hadden gehad. Grietje heeft dit heel mooi in beeld gebracht en in een album samen gebracht. En het is heel fijn dit af en toe nog eens door te kunnen bladeren. Heel erg bedankt hiervoor Grietje van der Reijnst!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dankbaar voor review uitvaartreportage

Ik ben mijn klant erg dankbaar voor het schrijven van deze mooie review over mijn werk als uitvaartfotograaf.