fbpx

Vorige week mocht ik weer een paar mooie reviews ontvangen. Als fotograaf ben ik hier altijd heel erg blij mee! Ik vind het namelijk heel erg belangrijk om te weten hoe de klant een fotoshoot bij mij beleefd. Als je geen reviews krijgt weet je eigenlijk niet of de klant wel of niet tevreden is. Soms worden bij de ontvangen reviews ook tips gegeven waar ik als fotograaf in Friesland ook weer veel aan heb!

Een fotoshoot moet een beleving zijn!

Voor veel mensen is de drempel best wel hoog om op de foto te gaan. Mensen vinden zichzelf vaak niet mooi genoeg en zijn hier vaak heel onzeker over. Als fotograaf is het mijn taak om juist deze mensen tijdens de fotoshoot op hun gemak te laten voelen en dat ze er mogen zijn! Ik neem dan ook alle tijd tijdens het maken van de foto’s. Dit geldt ook als ik foto’s van dieren maak. Deze moet je ook altijd even laten wennen aan de omgeving en aan mij als de dierenfotograaf.

Ervaringen honden fotoshoot

Hieronder lees je een paar ontvangen reviews over de honden fotoshoot.

Nicole uit Joure schreef haar over ervaring met VDR Fotografie:

“Het was een leuke en mooie fotoshoot. Het was in een mooie rustige ruimte, daardoor was mijn hond ook lekker op haar gemak. Ik kon goed met Grietje overleggen hoe ik het graag wou. Ook was het mogelijk dat ik samen met mijn hond op de foto kwam. Als iemand een fotoshoot wil, dan zal ik zeker Grietje van VDR Fotografie aanraden.”

Hondenfotoshoot

Benthe uit Joure schreef over haar ervaring met VDR Fotografie:

Mijn moeder en ik wilden altijd al een mooie foto van onze hond Boris. Zelf zijn we totaal niet handig met een camera en zagen we op Facebook dat we een fotoshoot konden doen met de hond. De fotoshoot heb ik met Grietje van VDR Fotografie als erg prettig en gezellig ervaren. Mijn hond was erg kalm en vond het allemaal prima. Dat maakte het werken wat gemakkelijker. Ik vond het leuk dat het “echt” om mijn hond draaide. Ook dat de hond op verschillende manieren op de foto werd gezet.

Grietje de fotograaf VDR Fotografie zou ik zeker aanraden! Een lieve vrouw met “de liefde” voor het dier, erg fijn.

Wij zijn enorm blij met de foto’s die ze van onze Boris heeft gemaakt!

Hondenfoto's

Kennismaken?

Wil je ook graag een keer kennismaken met mij als fotograaf? De koffie of thee staat altijd klaar!

Ik kan je dan van alles vertellen hoe ik te werk ga als familiefotograaf, trouwfotograaf, dierenfotograaf, bedrijfsfotograaf of als uitvaartfotograaf.

Stuur een berichtje en ik neem contact met je op!