fbpx
Bruidspaar aan het dansen

Prachtige review over trouwerij in Lemmer, Friesland

Een tijdje geleden ontving ik een prachtige review over de trouwerij in Lemmer van Johan en Lutske. In oktober kwam ik bij ze thuis voor een kennismakingsgesprek. We hadden gelijk al een klik, wat ik als trouwfotograaf heel erg belangrijk vind. Waarom? Omdat je op een trouwdag de hele dag met elkaar optrekt en dan wil gewoon een goede band met elkaar hebben.

Trouwfoto in de regen

Klik met de trouwfotograaf

Ik zeg dan ook altijd “de camera maakt een klik”, maar er moet ook een “klik” zijn met de trouwfotograaf. Want als er een klik is, krijg je automatisch ook mooiere foto’s. Als bruidspaar voel je je dan ook meer jezelf en op je gemak, als je goed met de bruidsfotograaf op kan schieten. Dat levert veel ontspannen en spontanere foto’s op. Dat is toch wat iedereen graag wil!

De trouwdag van Johan en Lutske heeft inmiddels plaatsgevonden. Het was het prachtige dag waar we met z’n allen fijn op terug kunnen kijken. Inmiddels hebben ze het foto-album in hun bezit waarin alle waardevolle foto’s van hun trouwdag in staan.

Bruidspaar aan het dansen

Review

Een paar weken terug ontving ik van Johan en Lutske een prachtige review over hoe zij de dag met mij als trouwfotograaf hebben ervaren.

Je leest de review hieronder:

“Na een vrijblijvende eerste gesprek waren we direct enthousiast.

Een heel fijn contact en alle wensen werden besproken. Er is tot en met op onze trouwdag zelf, ontzettend met ons meegedacht.

Het eindresultaat is fantastisch geworden!

We krijgen ontzettend veel complimenten over onze trouwfoto’s en ons trouwalbum.

Grietje, nogmaals bedankt voor deze prachtige herinneringen die je voor ons hebt vastgelegd.”

Groet Johan en Lutske

Ga zo door! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bruidsfoto's

Trouwen in 2022 of in 2023

Heb je plannen om te trouwen in 2022 of in 2023, dan kun je altijd vrijblijvend bij mij als trouwfotograaf terecht voor een “gratis kennismakingsgesprek.” Ik neem dan met jullie de hele dag door en geef je hierbij tips waar je aan moet denken en wat ik voor jullie als huwelijksfotograaf kan betekenen. Wellicht dat je al een indruk hebt gekregen van deze prachtige review van trouwerij in Lemmer.

Gratis Trouwgids

Wil je eerst wat informatie ontvangen over de verschillende pakketten en prijzen. Dan kun je natuurlijk eerst de “gratis trouwgids” aanvragen. Hierin staan ook diverse tips waar je aan moet denken als je gaat trouwen. Daarnaast staan hier de verschillende pakketten in. Staat je pakket er niet tussen, dan kan ik altijd een offerte op maat voor jullie maken.

Hieronder staat het linkje om de “Gratis Trouwgids” te downloaden.


Reacties

Geef een reactie