fbpx

“Mooie review” ontvangen uit Oudehaske, Friesland

Een tijdje terug heb ik een mooie review ontvangen. Ik mocht de paarden van Ybelina en Auke uit Oudehaske fotograferen. Even verder op lees je de mooie review die ik van ze mocht ontvangen.

Een paar weken geleden ben ik op een avond bij ze geweest voor een paardenshoot echter halverwege de fotoshoot kregen we dikke regenbuien over ons heen. Dus als paardenfotograaf kon ik niet doorgaan met het maken van de foto’s. Mijn apparatuur kan wel een beetje tegen regen maar ook niet meer dan dat. Bovendien zie altijd de regendruppels terug op de foto’s en dat is zeker niet mooi en erg veel werk om dat weg te werken.

Een week later heb ik ze opnieuw opgezocht om de fotoshoot af te maken. Inmiddels hebben ze alle foto’s van mij ontvangen en een hebben ze ook een prachtig album waar de gemaakte paardenfoto’s in verwerkt zijn. Dit is natuurlijk een prachtige herinnering voor later. Ook omdat de paarden al een beetje op leeftijd waren.

Lees onder de foto’s verder.

Vorige week ontving ik deze mooie review van Ybelina.

“Grietje van der Reijnst heeft prachtige foto’s gemaakt van onze paarden. Van de oudjes maar zeker ook van de jonkies. Grietje was goed voorbereid en geduldig. Ook flexibel. Helaas moesten we stoppen vanwege een regenbui maar ze kwam snel weer om de fotoshoot af te maken. Ook hadden we genoeg keuze om foto’s uit te zoeken. En ontvingen we ook nog een prachtig fotoalbum. We zijn er heel blij mee!”

Het is als fotograaf altijd super leuk dat je krijgt te horen dat mensen erg tevreden zijn over de gemaakte foto’s en het is zeker ook fijn dat andere mensen ervaringen over de fotograaf kunnen lezen mochten ze overwegen een afspraak te maken voor een fotoshoot. Daarom vind ik reviews altijd heel belangrijk.

In mijn blog kun je het hele verhaal lezen over deze fotoshoot!

Wil je ook een afspraak maken of heb je er vragen over, neem dan geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Als fotograaf ben ik werkzaam in Joure, Heerenveen, Sneek, Lemmer, Friesland en heel Noord Nederland.


Reacties

Geef een reactie