fbpx

Valentijn Shoot

Nog even en dan zit de maand januari er weer op en gaan we weer richting Valentijnsdag. Dit is op dinsdag 14 februari a.s. Rond deze datum melden veel verliefde en/of verloofde stellen zich voor een Valentijn Shoot. Maar wat betekent Valentijnsdag eigenlijk?

Valentijnsdag

Valentijnsdag is de dag om je geheime liefde een cadeau of bloemen te sturen. En daardoor te laten merken dat je verkering, toentertijd verloving wel zag zitten, in de hoop dat je een positieve reactie kreeg. Valentijn betekent “dus: mijn geliefde of degene die ik lief heb. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Valentijn Shoot

Wat betekent een Valentijn Shoot

Een valentijn shoot houdt in dat ik een serie prachtige foto’s van jullie maak. Meestal is het zo dat je zelf alleen een paar selfies van jullie twee├źn hebben. Hoe leuk is het om een professionele foto’s te laten maken op een unieke locatie! Binnen een uurtje maak ik de prachtigste foto’s van jullie waar je later met veel plezier naar terugkijkt. Ik maak niet alleen mooie foto’s maar we maken er een gezellige shoot van zodat je je snel op je gemak voelt en heerlijk ontspannen en puur op de foto komt.

Valentijn Shoot

Fotoshoot op locatie

De fotoshoot locatie wordt altijd in overleg gekozen. Dat kan in een prachtig bos of natuurgebied zijn of ergens aan een meer. Maar woon je misschien op een boerderij en vind je het fantastisch om samen met je geliefde op de tractor of tussen de koeien te worden gefotografeerd, dan kan dat uiteraard ook! Bij mij is heel veel mogelijk

Informatie Valentijn Shoot

Wil je boeken of meer informatie ontvangen over een Valentijn Shoot? Klik dan op de knop hieronder en ik neem contact met je op om het te bespreken!