fbpx

Zwangerschapsfoto’s

Zwangerschapsfoto’s zijn een prachtige manier om de bijzondere periode van de zwangerschap vast te leggen. Het is een momentopname van een unieke tijd in het leven van een vrouw. Een zwangerschapsshoot kan het beste plaatsvinden tussen de 30 en 36 weken van de zwangerschap. Je hebt dan in ieder geval een prachtige dikke buik. 

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot op locatie

Als je op zoek bent naar een professionele zwangerschapsfotograaf in Friesland, dan kun je hiervoor bij mij terecht. Ik heb ervaring met het maken van zwangerschapsfoto’s en weet precies hoe ik jouw zwangerschap op de mooiste manier kan vastleggen. Deze foto’s kan ik maken samen met je partner en kinderen. We zoeken een mooie locatie uit in de natuur of maken de foto’s gewoon lekker bij je thuis. Wat ook mooi is om de foto’s ’s morgensvroeg of in het gouden uurtje aan het begin van de avond te maken. Dan heb je mooi zacht licht waardoor de sfeer in de foto’s nog mooier uitkomt!

Zwangerschapsshoot Friesland

Tips bij het maken van zwangerschapsfoto’s

Draag kleding die comfortabel zit en waarin je je op je gemak voelt. Een strakke jurk is een goede keuze omdat deze de buik mooi laat zien. Maar een mooie lange jurk is ook prachtig. Je kunt eventueel gebruikmaken van een jurk. Let op dat donkere kleuren de buik kleiner laten lijken.

Wil je ook samen met je man op de foto en met je kinderen? Of heb je nog een hond. Neem ze dan vooral mee. Het superleuk om hen er ook bij te betrekken. Zo je gelijk prachtige foto’s van het gezin. De hond is per slot van rekening ook een gezinslid.

Tijdens de zwangerschapsshoot neem ik alle tijd zodat jij je helemaal op je gemak gaat voelen. Zo kom jij mooi ontspannen op de foto. Heb je zelf ook ideeën voor foto’s? Deel ze met mij! Want uiteindelijk gaan we samen voor het mooist resultaat!

Zwangerschapsshoot