fbpx

Gezinsfotograaf in Friesland

Als gezinsfotograaf in Friesland doe ik niets liever dan vastleggen wat je liefhebt.

Ik leg het leven vast als trouwfotograaf, familie-en gezinsfotograaf en afscheidsfotograaf met contrastrijke warme, spontane en ontspannen foto’s met een vleugje “vintage.” Waarop je je gezin en/of jezelf echt herkent.

Trouwplannen ?

Je kunt mij als fotograaf van je bruiloft boeken vanaf 3 uren fotografie tot 12 uren fotografie

Grietje van der Reijnst

Fotograaf Grietje: legt vast wat je liefhebt

Ik doe niets liever dan vastleggen wat je liefhebt.

Ik leg het leven vast als trouwfotograaf, familiefotograaf en afscheidsfotograaf met contrastrijke warme, spontane en ontspannen foto’s met een vleugje “vintage.” Waarop je je gezin en/of jezelf echt herkent.

Als gezinsfotograaf je familie fotograferen

Niet opgeprikt in een witte studio, maar gewoon in je eigen huis of lekker buiten op een plek waar jij en je kinderen jullie prettig voelen. Foto’s waarvoor je niet hoeft te poseren en waarbij de kinderen gewoon vies mogen worden. Klinkt als onmogelijk? Nee hoor! Dit zijn precies de foto’s die ik het allerliefste maak! Foto’s van het leven.

Als trouwfotograaf de liefde fotograferen

Bruiloften, ik hou er van! De liefde vieren, iets mooiers is er bijna niet! Ik leg jullie trouwdag dan ook heel graag voor jullie vast. Niet door jullie urenlang te laten poseren, veel liever vertel ik het verhaal van jullie dag. Van de eerste voorbereidingen in de ochtend tot de knallende confetti op jullie feest.

Afscheidsfotografie, afscheid van het leven

Afscheidsfotografie en uitvaartfotografie. Foto’s laten maken bij afscheid en overlijden, het zal zeker niet het eerste zijn waar je aan denkt. Maar hoe verdrietig het ook is als iemand komt te overlijden, het is een periode in je leven die ook het herinneren waard is. Als afscheidsfotograaf en uitvaartfotograaf leg ik liefdevol en met respect deze periode voor jullie vast.

Grietje van der Reijnst: "Levensfotograaf Friesland"

Zoals hierboven omschreven leg ik als levensfotograaf in Friesland alle facetten van het leven vast. Maar naast leven, liefde en afscheid maak ik ook graag paardenfoto’s en hondenfoto’s. Ook zij spelen een belangrijke rol je leven en in je gezin. Hier wil je toch ook prachtige foto’s van! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Als bedrijfsfotograaf breng ik je bedrijf "deskundig" in beeld

Je bent altijd druk bezig met je bedrijf waardoor er tijd ontbreekt om je bedrijf eens krachtig in beeld te laten brengen. Ik leg door mijn persoonlijke aanpak op een creatieve manier je bedrijf en medewerkers deskundig in beeld. Graag kom ik bij je op het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken.

Portfolio

Blije klanten

Mooie woorden zijn de kroon op mijn werk. Een selectie van blije klanten die hun ervaring in een review hebben gedeeld.

 

 

Hondenfoto
Gezinsfoto

Over mij

Grietje van der Reijnst - levensfotograaf uit joure

Hoi, wat leuk dat je in je zoektocht naar een fotograaf op mijn website terecht bent gekomen. Ik ben Grietje en ik werk als fotograaf vanuit het prachtige Joure, centraal gelegen in Friesland. Ik leg het leven vast en ben er graag voor jou op de momenten dat het ertoe doet. Wanneer je de liefde viert op je trouwdag, het leven deelt met familie, of waardig afscheid neemt van een geliefde op een uitvaart. Als je een herinnering wilt vastleggen. Foto’s van bijzondere momenten, bij leven, liefde en afscheid.

Recente  shoots

Neem een kijkje!

Ik vind fotoshoots altijd fantastisch om te doen! Hier kan ik mijn creativiteit en ervaring heerlijk in kwijt!

Bekijk hier een paar voorbeelden die ik als familiefotograaf op locatie en als paardenfotograaf in Friesland mocht fotograferen? Klik op de knop “bekijken” en ik laat je ze zien!

Familieshoot op locatie
Blogs

Mijn Werk als: Rouwfotograaf – Bruiloftsfotograaf – Zakelijk Fotograaf en Familiefotograaf

Als fotograaf in Joure-Sneek-Heerenveen-Drachten-Leeuwarden, heb ik de meest uiteenlopende en betekenisvolle opdrachten. Dit jaar heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd in mijn werk als: rouwfotograaf, bruiloftsfotograaf, zakelijk fotograaf en als familiefotograaf. Elk van deze opdrachten heeft zijn eigen unieke waarde en betekenis. Gezinsshoot: Herinneringen voor later Het fotograferen van families is

Rouwfotografie met details
Reviews over de fotograaf

Mooie review over mijn werk als uitvaartfotograaf

“Met trots en dankbaarheid deel ik de bijzonder mooie woorden in de review van een klant, die de essentie van mijn werk als uitvaartfotograaf prachtig omschrijven.” Beppe overleden Afgelopen najaar is mijn beppe overleden. De dagen daarna probeerden wij als nabestaanden de uitvaart zo goed mogelijk voor te bereiden en

Portfolio

Mijn fotografiestijl is te omschrijven als warm, met veel contrast en een vleugje vintage. Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio.

bekijk hier een deel van mijn trouwfoto's en familiefoto's

Unieke, vintage stijl!

Wat maakt mij uniek?

Creatief

Creativiteit is wat een trouwfotograaf, gezinsfotograaf en familiefotograaf nodig heeft. Dit zit in mijn bloed en ik mag graag "out of the box" denken. Tijdens de shoot werk ik graag met kleine opdrachtjes en wordt er niet stijf geposeerd!

enthousiast

Door mijn spontaniteit en enthousiasme maak ik als kindvriendelijke familiefotograaf, gezinsfotograaf en trouwfotograaf vaak foto's "in the moment".

toegankelijk

Door mijn eerlijke en open karakter, sta ik open voor de ideeën van mijn klanten. We willen natuurlijk samen prachtige foto's maken!