fbpx

Welke informatie kun je bij deze fotograaf uit Friesland vinden?

Je hebt nog nooit portretfoto’s van jezelf laten maken of je wilt heel graag een fotoshoot op locatie doen. Je zoekt naar informatie over hoe alles in z’n werk gaat. Als ervaren fotograaf leg ik je van te voren alles uit over de fotoshoot! Zo laat ik je niet stijf poseren maar krijg je kleine opdrachtjes om ontspannen en spontaan op de foto te komen.

Jullie gaan trouwen en zoeken een kindvriendelijke huwelijksfotograaf met een Vintage stijl. Bij krijg je altijd een “gratis kennismakingsgesprek”. Tijdens dit gesprek spreken we jullie wensen door, wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Naast alle genoemde mogelijkheden, maak ik ook uitvaart-en afscheidsfoto’s. Dit soort foto’s is bij veel mensen niet zo bekend. Wil je lezen waarom uitvaartfoto’s zo belangrijk zijn. Lees dan verder op deze pagina wat ik voor jou kan betekenen als uitvaartfotograaf in Friesland. Als levensfotograaf leg ik alles vast wat je liefhebt.

Mijn Fotostijl

"warm", "contrastrijk" met een tikje "vintage"

Trouwfoto in de regen

Trouwfoto's

 Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Nu ben je natuurlijk op zoek naar een huwelijksfotograaf met een bepaalde stijl. Als trouwfotograaf in Friesland heb ik verschillende pakketten met informatie voor jullie. Het is ook mogelijk om een “gratis” trouwgids te downloaden.

Loveshoot

fotoshoots

Je bent op zoek naar een toffe loveshoot met je vriend of vriendin of een gezinsshoot of misschien wel een familieshoot. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in verwachting bent en graag zwangerschapsfoto’s wil laten maken. Ook hiermee kan ik je helpen. Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op.

Afscheidsfoto's

uitvaart-en
afscheidsfoto's

Een uitvaartfotograaf of een afscheidsfotograaf is niet het eerste waar je vaak aan denkt. In deze tijd is het juist extra belangrijk om hier meer aandacht aan te besteden. Ik vertel je graag meer hierover wat de mogelijkheden zijn voor een uitvaartreportage of een afscheidsreportage. 

Contact

Wat kan ik voor je doen? 

Heb je een vraag, wil je meer informatie of simpel even kennismaken?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook!

Telefoonnummer: 06 – 249 27 155