fbpx

Zakelijke beeldbank, personal branding, bedrijfsfotograaf, bedrijfsfotografie, profielshoot

Zakelijke fotograaf

Heb je een prachtige website? Maar geen passende websitefoto’s die je hiervoor kunt gebruiken… Geen probleem! Als zakelijke fotograaf kan ik je hierbij helpen.

Laat mij samen met jou een fantastische beeldbank aanleggen. Met super mooie zakelijke foto’s van jou en jouw bedrijf. 

Wat kan ik als bedrijfsfotograaf voor je betekenen?

Zeker in deze tijd is de zichtbaarheid van een bedrijf enorm belangrijk. Dit geldt niet alleen voor de websitefoto’s maar ook voor alle andere social media kanalen. Goede bedrijfsfoto’s zijn van groot belang. Ik help je persoonlijk om foto’s te maken die bij jouw onderneming passen.

Voor dat ik begin met fotograferen neem ik met je de wensen door. Hoe jij alles in beeld gebracht wilt hebben en wat jij met je bedrijf wilt uitstralen.

Als je wilt kunnen we dezelfde dag aan de slag gaan. Maar we kunnen naar aanleiding van het gesprek een aparte afspraak maken voor de fotoreportage. Zo heb je extra gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor de fotoreportage.

Naast het fotograferen van bedrijven, heb ik ook ervaring met het fotograferen van evenementen en festivals. Hiervoor kun je een prijs op maat aanvragen of op mijn website van HET STAAT EROP! Fotografie kijken.

Zakelijke beeldbank

Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil je alleen een paar profielfoto’s voor Linked In. Dan is het basispakket wat voor je. Wil je echt een beeldbank aanleggen met brandingfoto’s, foto’s van jezelf, jouw bedrijf en van de bedrijfsactiviteiten. Dan heb ik verschillende mogelijkheden voor je.

Een beeldbank aanleggen is dan een verstandige keus! Zo beschik je altijd over voldoende goede foto’s die je voor verschillende mediakanalen kunt gebruiken.

Staat je pakket er niet tussen, dan kan ik altijd vrijblijvend een offerte op maat voor je maken.

Mocht je graag een keer persoonlijk met mij willen sparren over het aanleggen van een beeldbank? Dan kom ik als bedrijfsfotograaf graag een keer vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken!

Kijk voor meer informatie over bedrijfsfotografie en zakelijke fotografie ook op mijn andere website HET STAAT EROP! Fotografie 

Video-impressie van zakelijke fotografie

Behind the scene bedrijfsreportage

Portfolio van enkele bedrijfsfoto's

Een selectie van zakelijke opdrachtgevers in Friesland

Pieterpikzonen B.V. Holland Luinjeberd, Sogo Garden, Tuinplus Heerenveen, Concorp Jirnsum B.V., Roeach Ontwerp & Advies  Joure, NDC Mediagroep, De Jouster Courant, Jouregio, De Landeigenaar, Museum Joure, It Toanhûs Joure, Fysiotherapie De Merk Joure, Slijterij De Wijnkoperij Joure, Oogstfeest Aldeboarn, Lekker Bros! Joure, Ruitervorm Joure, Stichting Keunst & Keur Joure, Ladies Circle Nederland, Business Breakfast Club Heerenveen, Noord Computers Joure, Friese Zaken Leeuwarden, Mediahuis Noord Leeuwarden, Romy van der Wiel Uitvaartzorg Joure, Van der Meer Accountants Oosterwolde-Leek-Groningen, Ondernemersvereniging Skarsterlân Joure, FCPS Wolvega, Ondernemend Friesland Drachten, CNCH Heerenveen, Floreer Kitchen Heerenveen, Van der Woude Adviesbureau Nieuwehorne, DERO Groep Joure, CNCH Heerenveen, JAV-Advocaten Heerenveen, Alstroemeria Zorg Surhuisterveen.

Tarieven bedrijfsfotograaf Friesland

Profielshoot

125,-ex
 • circa 20 minuten
 • zelf kiezen uit fotogalerij
 • 3 fotobestanden in HR & LR
 • extra fotobestanden á € 15,--
 • reiskosten € 0,45 p/km excl. btw

compleet

450,-ex
 • circa 1 - 1,5 uur
 • zelf kiezen uit fotogalerij
 • 25 fotobestanden in HR & LR
 • extra fotobestanden á € 15,--
 • reiskosten € 0,45 p/km excl. btw
Populair

abonnement

1250,-ex
 • 3 fotoreportages á circa 1,5 uur
 • zelf kiezen uit fotogalerij
 • 25 fotobestanden in HR & LR per fotoreportage
 • extra fotobestanden á € 15,--
 • reiskosten € 0,45 p/km excl. btw
Faq

Meest gestelde vragen

Een beeldbank houdt in dat ik als zakelijke fotograaf verschillende foto’s maak van jou en jouw bedrijf. Dit zijn o.a. portretfoto’s, bedrijfsfoto’s, foto’s van de bedrijfsactiviteiten, foto’s van medewerkers. Hierdoor creëer ik als zakelijke fotograaf een diversiteit aan bedrijfsfoto’s voor jouw die jij voor verschillende doeleinden in kunt zetten.

Dat is onder andere afhankelijk van je wensen. Profielfoto’s, Linked In foto’s en CV-foto’s kunnen op een buiten locatie worden gemaakt met eventueel een outfitwissel. Verder worden de andere foto’s over het algemeen in en bij het bedrijf gemaakt of tijdens bepaalde werkzaamheden.

Door van outfit te wisselen krijg je meer diversiteit in de foto’s. Zo kun je een keer zakelijk gekleed gaan en een keer casual gekleed gaan. De keuze daar in, is aan jou.

Je ontvangt de foto’s met en zonder logo, de foto’s met logo kunnen worden gebruikt op Social Media (Facebook/Instagram etc.) en de foto’s zonder logo kun je gebruiken om af te laten drukken. Het is niet toegestaan foto’s zonder logo/naamsvermelding op Social Media te plaatsen.

Lees voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Bij annuleren gelden de voorwaarden uit de Algemene Voorwaarden. Als de afspraak is gemaakt kan er niet kosteloos worden afgezegd omdat ik deze tijd voor jou in mijn agenda blok en daar geen andere werkzaamheden of fotoshoots kan inplannen. Mocht je de afspraak willen verzetten dan zitten hier kosten aan verbonden omdat ik extra tijd kwijt ben om dat plekje weer op te vullen. Natuurlijk geldt dit niet als de weersomstandigheden het niet toelaten, dan gaan we samen kijken voor een andere datum en daar zitten geen kosten aan verbonden. 

Vragen? Stuur een berichtje!

Foto’s nodig voor jouw bedrijf of website?

Stuur een bericht met je vragen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!