fbpx

Zakelijke beeldbank, personal branding, bedrijfsfotograaf

zakelijke fotograaf

Heb je een prachtige website? Maar geen passende websitefoto’s die je hiervoor kunt gebruiken… Geen probleem! Als zakelijke fotograaf kan ik je hierbij helpen.

Laat mij samen met jou een fantastische beeldbank aanleggen. Met super mooie foto’s van jou en jouw bedrijf. 

Wat kan ik als bedrijfsfotograaf voor je betekenen?

Zeker in deze tijd is de zichtbaarheid van een bedrijf enorm belangrijk. Dit geldt niet alleen voor de websitefoto’s maar ook voor alle andere social media kanalen. Goede bedrijfsfoto’s zijn van belang. Ik maak foto’s die bij jouw onderneming passen.

Voor dat ik begin met fotograferen neem ik met jou je wensen door. Hoe jij alles in beeld gebracht wilt hebben en wat jij met je bedrijf wilt uitstralen.

Als je wilt kunnen we direct aan de slag gaan. Maar we kunnen naar aanleiding van het gesprek een aparte afspraak maken voor de fotoreportage. Zo heb je extra gelegenheid om je voor te bereiden op de fotoreportage.

Zakelijke beeldbank

Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil je alleen een paar profielfoto’s voor Linked In. Dan is het basispakket wat voor je. Wil je echt een beeldbank aanleggen met brandingfoto’s, foto’s van jezelf, jouw bedrijf en van de bedrijfsactiviteiten. Dan heb ik verschillende mogelijkheden voor je.

Een beeldbank aanleggen is dan een verstandige keus! Zo beschik je altijd over voldoende goede foto’s die je voor verschillende mediakanalen kunt gebruiken.

Mocht je graag een keer met mij willen sparren over het aanleggen van een beeldbank? Dan kom ik als bedrijfsfotograaf graag een keer vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken!

Kijk voor meer informatie over bedrijfsfotografie ook op mijn andere website www.hetstaaterop.nl.

een kleine impressie...

tarieven bedrijfsfotograaf Friesland

Profielshoot

99,-ex
 • 5 foto's
 • circa 30 -45 minuten
 • keuze uit fotogalerij
 • fotobestanden middels We Transfer

complete Beeldbank

299,-ex
 • 2 uur fotografie
 • Incl. foto's door mij geselecteerd
 • met 1x outfit wissel
 • fotobestanden middels We Transfer
Populair

luxe beeldbank

749,-ex
 • 3 x 2 uur fotografie
 • Incl. foto's door mij geselecteerd
 • met 2x outfit wissel
 • fotobestanden middels We Transfer
Faq

meest gestelde vragen

Een beeldbank houdt in dat ik als bedrijfsfotograaf verschillende foto’s maak van jou en jouw bedrijf. Dit zijn o.a. portretfoto’s, bedrijfsfoto’s, foto’s van de bedrijfsactiviteiten, foto’s van medewerkers. Hierdoor creëer ik als zakelijke fotograaf een diversiteit aan bedrijfsfoto’s voor jouw die jij voor verschillende doeleinden in kunt zetten.

Dat is onder andere afhankelijk van je wensen. Profielfoto’s, Linked In foto’s en CV-foto’s kunnen op een buiten locatie worden gemaakt met eventueel een outfitwissel. Verder worden de andere foto’s over het algemeen in en bij het bedrijf gemaakt of tijdens bepaalde werkzaamheden.

Door van outfit te wisselen krijg je meer diversiteit in de foto’s. Zo kun je een keer zakelijk gekleed gaan en een keer casual gekleed gaan. De keuze daar in, is aan jou.

Je ontvangt de foto’s met en zonder logo, de foto’s met logo kunnen worden gebruikt op Social Media (Facebook/Instagram etc.) en de foto’s zonder logo kun je gebruiken om af te laten drukken. Het is niet toegestaan foto’s zonder logo/naamsvermelding op Social Media te plaatsen.

Lees voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Bij annuleren gelden de voorwaarden uit de Algemene Voorwaarden. Als de afspraak is gemaakt kan er niet kosteloos worden afgezegd omdat ik deze tijd voor jou in mijn agenda blok en daar geen andere werkzaamheden of fotoshoots kan inplannen. Mocht je de afspraak willen verzetten dan zitten hier kosten aan verbonden omdat ik extra tijd kwijt ben om dat plekje weer op te vullen. Natuurlijk geldt dit niet als de weersomstandigheden het niet toelaten, dan gaan we samen kijken voor een andere datum en daar zitten geen kosten aan verbonden. 

Wil je meer informatie over zakelijke fotografie en over mijn beschikbaarheid? Stuur dan even een berichtje.
Dan neem ik contact met je op.

Grietje van der Reijnst
Telefoon: 06 - 249 27 155

E-mail: info@vdrfotografie.nl
Ter Huivra 46
8501 GZ JOURE

Kamer van Koophandel nr. 648 24 144
BTW nr. NL00 146 2424 B90

Contactformulier