fbpx

trouwfotograaf in Joure, Lemmer, Sneek, Heerenveen en Friesland

Trouwfotograaf voor de mooiste dag van je leven

Je trouwdag, een bijzondere dag vol verwachting, verrassingen en emoties. Een kroon op jullie liefde, gevierd in het bijzijn van iedereen die je liefhebt.

De trouwlocatie in het mooie Friesland is gevonden, nu nog een trouwfotograaf voor de mooiste dag van je leven, die de trouwdag en alle bijzondere momenten vastlegt voor later. En dat is best even zoeken. Deze foto’s zijn voor altijd en het is belangrijk dat de trouwfotograaf begrijpt wat jij belangrijk vindt.

Wat je van mij kunt verwachten

  • Een kindvriendelijke trouwfotograaf die tijdens jouw trouwdag onopvallend aanwezig is. Continu scherp op het vangen van bijzondere momenten, maar die je niet in de weg loopt.
  • Alles gaat heel relaxed en ik luister naar jouw wensen. Het moet een feestje worden!
  • Een trouwreportage met natuurlijke kleuren en een vleugje vintage. Warm en contrastrijk. Ik zoek naar bijzonder licht om de trouwfoto’s net wat specialer te maken en maak gebruik van creatieve composities vanuit verrassende standpunten.
  • De bruiloftsreportage is een fijn naslagwerk van een dag die zo leuk is dat die voorbij zal vliegen. Kijk later nog eens rustig terug op de hoogtepunten vol emotie, een verrassende twist of een bulderende lach. Van het ja-woord tot de slagroom van de bruidstaart op je neus.

Voor jouw bruiloft in Friesland

Je kunt mij als fotograaf inhuren voor je bruiloft in Friesland. Zelf woon ik in Joure, maar werk ook veel in regio Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Lemmer Appelscha en Emmeloord. In overleg is er veel mogelijk, dus woon jij wat verder of buiten Friesland? Voel je dan ook welkom om contact op te nemen.

Ik heb interesse!

Ja? Wat leuk! Ontvang via de knop mijn gratis trouwgids vol informatie en tips over trouwfotografie, pakketten, prijzen en meer. Ik kom uiteraard met liefde langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor de mooiste dag van je leven!

Voorbeeldpakket


6 uur fotografie
1095,-
  • gratis kennismakingsgesprek
  • een online fotogalerij
  • basis fotoalbum
  • incl. alle fotobestanden middels We Transfer
populair

VDR Fotograaf Joure, Friesland | ‘Legt vast wat je liefhebt’ op de mooiste dag van je leven. Ook voor de kleinere trouwerijen. Ik fotograaf korte bruiloften vanaf 2 uur maar ik kan ook de hele dag voor je vastleggen.

Bruiloftsfoto bruidspaar trouwreportage

Een preview van een bruidsreportage zoals deze toegezonden wordt na jullie trouwdag.

VDR Fotografie Joure | Trouwfotograaf Friesland

Ik leg jullie trouwdag vast in warme vintage foto’s waar de liefde vanaf spat!

Tarieven trouwfotograaf in Joure, Friesland e.o.

Hiernaast vind je een voorbeeldpakket van een bruidsreportage. Wil je alle pakketten en prijzen weten en meer lezen over de albums en opties? Download dan de gratis trouwgids! Je kunt mij al boeken vanaf 2 uur trouwfotografie!

De trouwfotograaf in Friesland voor de mooiste dag van je leven. Een trouwreportage met een vleugje vintage.

Bruiloftsfotografie

Review Trouwfoto's

Wij hebben een fantastische trouwdag gehad! Ook door de aanwezigheid en afwezigheid van Grietje. 

Grietje is professioneel en voelt aan wanneer ze op de voorgrond moet zijn en wanneer ze op de achtergrond moet zijn.

Grietje van der Reijnst, van VDR Fotografie, zorgt voor prachtige foto’s, draagt goede ideeën aan en luisterde naar onze eigen wensen. En de service is super!

Binnen een week kan je de foto’s bekijken en ze maakt er een fantastisch boek van.

Kortom een aanrader voor een mooie trouwreportage!

B & E, een blij bruidspaar

Faq

Meest gestelde vragen

Van te voren bespreken we de mogelijkheden. Als trouwfotograaf heb ik hier ervaring mee. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt. Er zijn verschillende geschikte locaties in Friesland bij mij bekend waar we dan naar uit kunnen wijken om de voor de bruidsreportage binnen de maken.

Ik ben trouwfotograaf in Joure, want daar woon ik. Maar ik reis als huwelijksfotograaf heel Friesland door. Ik maak vaak trouwfoto’s in Heerenveen, Sneek, Joure, Lemmer, Emmeloord en Noord-Nederland.

Mocht je pakket er niet bij zitten dan kan ik voor jou altijd een offerte op maat maken.

Dit is moeilijk om van te voren aan te geven. Dit is mede afhankelijk van het aantal uren dat jullie mij als trouwfotograaf inzetten. Als huwelijksfotograaf maak ik in ieder geval ruim voldoende foto’s voor jullie.

Het is verstandig om dit ruim van te voren te doen. Een trouwfotograaf heeft de agenda al snel volgeboekt. Dus heb je trouwplannen en jullie weten de datum, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de huwelijksfotograaf. Informeer alvast of hij/zij beschikbaar is op jullie trouwdag. Een jaar van te voren boeken is heel normaal.

Je ontvangt de foto’s met en zonder logo, de foto’s met logo kunnen worden gebruikt op Social Media (Facebook/Instagram etc.) en de foto’s zonder logo kun je gebruiken om af te laten drukken. Het is niet toegestaan foto’s zonder logo/naamsvermelding op Social Media te plaatsen.

Bij annuleren gelden de voorwaarden uit de Algemene Voorwaarden. Als de afspraak is gemaakt kan er niet kosteloos worden afgezegd omdat ik deze tijd voor jou in mijn agenda blok en daar geen andere werkzaamheden of fotoshoots kan inplannen. Mocht je de afspraak willen verzetten dan zitten hier kosten aan verbonden omdat ik extra tijd kwijt ben om dat plekje weer op te vullen. Natuurlijk geldt dit niet als de weersomstandigheden het niet toelaten, dan gaan we samen kijken voor een andere datum en daar zitten geen kosten aan verbonden. 

Contact

Wil je weten wanneer ik beschikbaar ben of wil je graag meer informatie over wat ik voor jou als trouwfotograaf kan betekenen.

Stuur dan een bericht, dan maken we vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.