fbpx

Dierenfotograaf, paardenfotograaf, hondenfotograaf

dierenfotograaf

Wat is er mooier dan samen met je lievelingsdier op de foto! Of een portretfoto van hem te laten maken. Er is veel mogelijk. Zo kan ik als dierenfotograaf o.a. blackfoto’s, actiefoto’s en portretfoto’s maken. Lees gauw verder over wat de mogelijkheden zijn!

de voorbereiding

Ik kan natuurlijk bij je thuis komen. Maar we kunnen ook op een mooie buitenlocatie afspreken! Zorg in ieder geval voor dat je op de afgesproken tijd en locatie aanwezig bent en dat je viervoeter mooi schoon en gepoetst is. Het is erg handig als er enige assistentie in de buurt is voor wat extra hulp.

Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we jouw wensen zodat ik hier rekening mee kan houden. Bij paardenfotografie kun je onder andere denken aan foto’s aan de hand, dressuurfoto’s, springfoto’s en blackfoto’s.

Als dierenfotograaf Friesland heb ik bij de fotoshoot altijd verschillende attributen bij me om je viervoeter zo mooi mogelijk op de foto vast te leggen. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust tijdens de fotoshoot. We gaan natuurlijk samen bezig om de mooiste foto’s te maken van jou en jouw viervoeter!

Uiteraard neem ik ruim de tijd om prachtige foto’s voor jou te maken!

wat kun je verwachten

Van te voren hebben we al even besproken wat voor dierenfoto’s we gaan maken. Natuurlijk heb ik als dierenfotograaf in Friesland volop ideeën voor de fotoreportage. 

Het kan zo zijn dat jijzelf ook toffe ideeën hebt voor foto’s en de locatie. Deze kun je met mij delen en dan nemen we deze mee tijdens de fotoshoot. Want ik ben werkzaam in heel Friesland en Noord Nederland.

Als de fotoshoot achter de rug is, zet ik binnen één á twee werkdagen de ruwe foto’s in een online fotogalerij. Uit deze fotogalerij kun jij je keuzes maken.

Als je dat gedaan hebt, ga ik de uit gekozen ruwe foto’s verder in mijn eigen stijl bewerken. Zodra je de factuur betaald hebt ontvang je de bewerkte fotobestanden.

paardenshoot

Tarieven dierenfotograaf

Staat je pakket er niet tussen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.  
De tarieven zijn exclusief reiskosten van € 0,39 p/km excl. btw. gerekend vanaf Joure v.v.

basis

75,-
 • op buiten locatie
 • alle ruwe foto's in een galerij om zelf te kiezen
 • 3 bewerkte foto's digitaal naar keuze zonder logo
 • fotobestanden middels We Transfer

compleet

150,-
 • op buiten locatie
 • alle ruwe foto's in een galerij om zelf te kiezen.
 • 10 bewerkte foto's digitaal naar keuze zonder logo
 • fotobestanden middels We Transfer
populair

luxe

250,-
 • op buiten locatie
 • alle ruwe foto's in een galerij om zelf te kiezen
 • 20 bewerkte foto's digitaal naar keuze zonder logo
 • mini-album 20 x 20 cm.
 • fotobestanden middels We Transfer
Faq

meest gestelde vragen

Als dierenfotograaf neem ik natuurlijk wel de tijd voor een dierenshoot. Het is wel  afhankelijk van het pakket dat je kiest. Bij pakket 1, zal dit circa 30 minuten zijn. Bij pakket 2 circa 45 minuten en pakket 3, 60 tot 90 minuten. Omdat we met dieren te maken hebben kan het soms wat meer tijd in beslag nemen.

Ja zeker! Ik kan foto-afdrukken van jouw dierenfoto’s verzorgen. Je kunt uit verschillende materialen kiezen en ik kan je hier vooraf een prijsopgave van doen. Mocht je foto-afdrukken bestellen dan is de levertijd circa een week. Je bestelling wordt dan bij thuis bezorgd.

Ja, kunt extra digitale fotobestanden bestellen. De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per stuk. Dit zijn HR bestanden zonder logo.

Als dierenfotograaf houd ik natuurlijk de weersvooruitzichten in de gaten. Zijn de vooruitzichten slecht, dan stellen we de fotoshoot uit. In overleg prikken we dan een nieuwe datum.

Wil je meer informatie over de fotoshoot en over de beschikbaarheid? Stuur dan even een berichtje dan neem ik contact met je op.

Grietje van der Reijnst-Brak
Telefoon: 06 - 249 27 155

E-mail: info@vdrfotografie.nl
Ter Huivra 46
8501 GZ JOURE

Kamer van Koophandel nr. 648 24 144
BTW nr. NL00 146 2424 B90

Contactformulier