fbpx

Fotoshoot in Joure en omgeving

fotoshoot

Wil je graag een fotoshoot van je gezin, zoek je nieuwe familiefoto’s of wil je een fotoshoot in Joure , Friesland of Noord-Nederland? Ik maak altijd de familiefoto’s, gezinsfoto’s, loveshoots lekker buiten. In een mooie natuurlijke omgeving. Dit kan in het bos zijn of in een prachtig park. Een fotoshoot gemaakt in het daglicht zijn veel natuurlijker. Bovendien ontspan je gemakkelijker en voel je je eerder op je gemak.

hoe ga ik te werk?

Van te voren hebben we afgesproken op welke locatie we de fotoshoot gaan maken. Natuurlijk heb ik als gezinsfotograaf en familiefotograaf volop ideeën voor mooie foto’s.  Maar het kan zo maar zijn dat jijzelf ook toffe ideeën hebt voor foto’s. Deze kun je met mij delen en dan nemen we dit mee tijdens de familieshoot of gezins fotoshoot in Joure en omgeving.

Als de fotoshoot of loveshoot achter de rug is, zet ik binnen één á twee werkdagen de ruwe foto’s in een online fotogalerij. Uit deze fotogalerij kun jij je keuzes maken. Als je dat gedaan hebt, ga ik de uitgekozen ruwe foto’s verder in mijn stijl bewerken. Zodra je de factuur betaald hebt ontvang je de bewerkte fotobestanden van mij.

De foto’s mag je plaatsen op je social mediakanalen. Let op dat je hierbij wel mijn naam vermeldt! VDR Fotografie.

kleding tips

Wanneer je een loveshoot, gezinsshoot of familieshoot boekt ben je natuurlijk vrij om te dragen wat je wilt. Graag geef ik je wel graag wat kledingadvies voor een fotoreportage.

Draag geen bonte kleding. Zoals met grote bloemen of strepen, stippen, merken en afbeeldingen. Graag ook geen felle kleuren. Deze kunnen ontzettend reflecteren op je huid en passen niet bij de tinten van de achtergrond als we de foto’s buiten in de natuur maken. Het dragen van aardetinten is echt een aanrader! Want natuurlijke tinten zorgen voor een mooi rustig geheel. Het mooist is als de kleding wat op elkaar is afgestemd. De buitenlocaties liggen in de regio van Joure, Sneek, Heerenveen en Lemmer. Maar ik kom ook in de rest van Friesland. Wil je liever dat ik de foto’s bij je thuis maak. Dan kom ik natuurlijk naar je toe!

Fotoshoot

Tarieven fotoshoot in Joure e.o.

Staat je pakket er niet tussen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.            
De tarieven zijn exclusief reiskosten van € 0,39 p/km excl. btw gerekend vanaf Joure v.v.

basis

75,-
 • op buiten locatie
 • alle ruwe foto's in een galerij om zelf te kiezen
 • 3 bewerkte foto's digitaal naar keuze zonder logo
 • fotobestanden middels We Transfer

compleet

150,-
 • op buiten locatie
 • alle ruwe foto's in een galerij om zelf te kiezen
 • 10 bewerkte foto's digitaal naar keuze zonder logo
 • fotobestanden middels We Transfer
Populair

luxe

250,-
 • op buiten locatie
 • alle ruwe foto's in een galerij om zelf te kiezen
 • 20 bewerkte foto's digitaal naar keuze zonder logo
 • inclusief fotoalbum 20 x 20 cm
 • fotobestanden middels We Transfer
Faq

meest gestelde vragen

Als ervaren familefotograaf houd ik natuurlijk de weersvoorspellingen in de gaten. Zijn de avond ervoor de berichten slecht. Dan stellen we de fotoshoot uit. We prikken dan een nieuwe datum.

Ja, dat kan. Je kunt extra fotobestanden bestellen. Deze kosten € 12,50 per stuk. Dit is een HR fotobestand zonder logo.

Je kunt bij mij ook grote foto-afdrukken bestellen. Dit kan op verschillende materialen. Als familiefotograaf ik kan je daar advies bij geven. De levertijd van grote foto-afdrukken zijn gemiddeld 7 werkdagen..

Wil je meer informatie over een fotoshoot en over de beschikbaarheid? Stuur dan even een berichtje dan neem ik contact met je op.

Grietje van der Reijnst-Brak
Telefoon: 06 - 249 27 155

E-mail: info@vdrfotografie.nl
Ter Huivra 46
8501 GZ JOURE

Kamer van Koophandel nr. 648 24 144
BTW nr. NL00 146 2424 B90

Contactformulier