fbpx

trouwfotograaf in Emmeloord, lemmer, Joure

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ik leg graag als trouwfotograaf in Emmeloord-Kampen, Lemmer, Joure en omgeving jullie huwelijksdag vast. Tijdens een gratis vrijblijvend gesprek maken we nader met elkaar kennis en nemen we alle mogelijkheden en wensen door om tot een super resultaat te komen!

Trouwfotograaf

Wat krijg je?

Als je voor mij kiest, dan kies je voor een bruidsfotograaf die warme, contrastrijke foto’s met een tikkeltje vintage stijl maakt.
Als trouwfotograaf heb ik een scherp oog voor bijzondere momenten. Of ze nu groot, klein, liefdevol, ontroerend of uitbundig zijn. 

Je kunt mij de hele bruiloft laten vastleggen, of een dagdeel ervan.
Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen jullie al je wensen kenbaar maken. Ik woon als trouwfotograaf in Joure, maar ik werk ook in Lemmer, Wolvega, Kampen, de Noordoostpolder en heel Noord-Nederland.

Hoe ga ik te werk?

Op jullie trouwdag probeer ik als bruidsfotograaf uit Joure en Lemmer voortdurend op zoek te gaan naar bijzondere momenten en deze voor jullie vast te leggen.  Ik volg jullie hiervoor op de achtergrond. 

Maar behalve die bijzondere momenten, ben ik als bruidsfotograaf altijd op zoek naar bijzonder licht. Vaak maak ik gebruik van creatieve composities welke ik vanuit onverwachte standpunten maak.

Voorbeeldpakket


6 uur fotografie
1095,--
  • gratis kennismakingsgesprek
  • een online fotogalerij
  • fotoalbum
  • fotobestanden middels We Transfer
Populair

Tarieven trouwfotograaf in Emmeloord-Kampen, Lemmer en Joure

Hiernaast vind je een voorbeeldpakket. Wil je alle pakketten en prijzen weten en meer lezen over de albums en opties? Download dan de gratis trouwgids.

Faq

Meest gestelde vragen

Stel er is regen in het vooruitzicht. Dit overleggen we natuurlijk van te voren. Als trouwfotograaf heb ik hier ervaring mee. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt. Er zijn verschillende geschikte locaties bij mij bekend waar we dan naar uit kunnen wijken voor de bruidsreportage.

Ik ben trouwfotograaf in Joure, want daar woon ik. Maar ik reis als huwelijksfotograaf heel Friesland door. Ik maak vaak trouwfoto’s in Heerenveen, Sneek, Joure, en Noord-Nederland.