fbpx

trouwfotograaf in Joure, Lemmer, Sneek, Heerenveen en Friesland

Trouwfotograaf

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ik leg als huwelijksfotograaf en trouwfotograaf in Joure en omgeving graag jullie huwelijksdag vast. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek maken we nader kennis met elkaar en nemen we alle mogelijkheden en wensen door om tot een super resultaat te komen!

Wat krijg je?

Als je voor mij kiest, dan kies je voor een bruidsfotograaf die warme, contrastrijke foto’s met een tikkeltje vintage stijl maakt.
Als trouwfotograaf heb ik een scherp oog voor bijzondere momenten. Of ze nu groot, klein, liefdevol, ontroerend of uitbundig zijn. 

Je kunt mij als trouwfotograaf in Friesland de hele bruiloft laten vastleggen, of een dagdeel ervan.
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kunnen jullie al je wensen kenbaar maken. Ik woon als trouwfotograaf in Joure, maar ik werk ook in Heerenveen, Sneek, Lemmer, Friesland en heel Noord-Nederland.

Hoe ga ik te werk?

Op jullie trouwdag probeer ik als bruidsfotograaf uit Joure in Friesland voortdurend op zoek te gaan naar bijzondere momenten en deze voor jullie vast te leggen.  Ik volg jullie hiervoor op de achtergrond. 

Behalve die bijzondere momenten, ben ik als bruidsfotograaf altijd op zoek naar bijzonder licht. Hierbij maak ik gebruik van creatieve composities welke ik vanuit onverwachte standpunten maak.

Voorbeeldpakket


6 uur fotografie
1225,-
  • gratis kennismakingsgesprek
  • een online fotogalerij
  • fotoalbum
  • fotobestanden middels We Transfer
Populair

Grietje van der Reijnst, trouwfotograaf in Joure, Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder.

Bruidsfotografie

Een preview van een bruidsreportage zoals deze toegezonden wordt na jullie trouwdag.

VDR Fotografie

  • Ruim 10 jaar ervaring als fotograaf in Friesland
  • Honderden blije klanten
  • Ontelbare hoeveelheid foto’s gemaakt en bewerkt

Tarieven trouw fotograaf in Joure e.o.

Hiernaast vind je een voorbeeldpakket van een bruidseportage. Wil je alle pakketten en prijzen weten en meer lezen over de albums en opties? Download dan de gratis trouwgids!

De creatieve fotograaf voor spontane ongedwongen foto’s in een warme kleurrijke vintage stijl.

Trouwfoto's
Bruidsfotografie
Faq

meest gestelde vragen

Van te voren bespreken we de mogelijkheden. Als trouwfotograaf heb ik hier ervaring mee. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt. Er zijn verschillende geschikte locaties in Friesland bij mij bekend waar we dan naar uit kunnen wijken om de voor de bruidsreportage binnen de maken.

Ik ben trouwfotograaf in Joure, want daar woon ik. Maar ik reis als huwelijksfotograaf heel Friesland door. Ik maak vaak trouwfoto’s in Heerenveen, Sneek, Joure, Lemmer, Emmeloord en Noord-Nederland.

Mocht je pakket er niet bij zitten dan kan ik voor jou altijd een offerte op maat maken.

Dit is moeilijk om van te voren aan te geven. Dit is mede afhankelijk van het aantal uren dat jullie mij als trouwfotograaf inzetten. Als huwelijksfotograaf maak ik in ieder geval ruim voldoende foto’s voor jullie.

Het is verstandig om dit ruim van te voren te doen. Een trouwfotograaf heeft de agenda al snel volgeboekt. Dus heb je trouwplannen en jullie weten de datum, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de huwelijksfotograaf. Informeer alvast of hij/zij beschikbaar is op jullie trouwdag. Een jaar van te voren boeken is heel normaal.

Je ontvangt de foto’s met en zonder logo, de foto’s met logo kunnen worden gebruikt op Social Media (Facebook/Instagram etc.) en de foto’s zonder logo kun je gebruiken om af te laten drukken. Het is niet toegestaan foto’s zonder logo/naamsvermelding op Social Media te plaatsen.

Bij annuleren gelden de voorwaarden uit de Algemene Voorwaarden. Als de afspraak is gemaakt kan er niet kosteloos worden afgezegd omdat ik deze tijd voor jou in mijn agenda blok en daar geen andere werkzaamheden of fotoshoots kan inplannen. Mocht je de afspraak willen verzetten dan zitten hier kosten aan verbonden omdat ik extra tijd kwijt ben om dat plekje weer op te vullen. Natuurlijk geldt dit niet als de weersomstandigheden het niet toelaten, dan gaan we samen kijken voor een andere datum en daar zitten geen kosten aan verbonden. 

Contact

Wil je weten wanneer ik beschikbaar ben of wil je graag meer informatie over wat ik voor jou als trouwfotograaf kan betekenen.

Stuur dan een bericht, dan maken we vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.