fbpx

Reviews

Wat mensen zeggen

Het is altijd fijn om te lezen wat de ervaringen van andere mensen zijn met VDR Fotografie uit Joure. Daarom heb ik deze pagina over reviews aan mijn website toegevoegd. Hier kun je de reviews en verhalen lezen over een huwelijksreportage, portretshoot, gezinsreportage. Maar bijvoorbeeld ook hoe mijn klanten, mij als fotograaf hebben ervaren. 

Uitvaartvaarfotografie

Een “waardevolle uitvaartreportage”

In januari werd ik door Romy van der Wiel uitvaartzorg benaderd of ik als afscheidsfotograaf een waardevolle uitvaartreportage kon maken voor een familie waarvan de man plotseling was overleden. Ik checkte gelijk mijn agenda of ik op de betreffende dag van het afscheid beschikbaar was. En dat was ik. De uitvaartverzorgster had mij intussen de benodigde informatie toegezonden. Over de locatie waar de afscheidsdienst werd gehouden en waar de begrafenis plaats zou vinden. Als uitvaartfotograaf neem ik ook contact met de nabestaanden op nader kennis met elkaar te maken. Maar ook om de wensen van de familie door te spreken. Zoals wat ze graag wel en niet op de foto’s willen hebben. Of er alleen foto’s van de afscheidsdienst gemaakt moeten worden of ook van de begrafenis. Ze gaven ze aan, dat ze graag alle foto’s verwerkt wilden hebben in een fotoalbum. Net zoals het voorbeeldalbum wat ze van mij hadden gezien bij de uitvaartverzorger. De afscheidsdienst en de begrafenis Op de dag zelf zorgde ik ervoor dat ik ruimschoots op tijd op de locatie van de afscheidsdienst in Joure aanwezig was. Als afscheidsfotograaf heb ik de dienst en de begrafenis in Lemmer op de achtergrond in beeld gebracht. Na

bedrijfsfotograaf

Bedrijfsreportage Lekker Bros!

Vorige week heb ik als bedrijfsfotograaf een bedrijfsreportage gemaakt voor Gad Bros van Lekker Bros! uit Joure. Hij wilde graag foto’s van zijn bedrijf en zijn werkzaamheden als “chocolatier” laten maken. Inmiddels heeft hij de foto’s ontvangen en stuurde hij mij naar aanleiding daarvan een berichtje. Kort maar krachtig. Het zegt in ieder geval genoeg! Grietje, “Dank voor de foto’s, je hebt de verwachting waar gemaakt!” Het is altijd fijn te horen dat je klanten tevreden zijn. Daar doe je het per slot van rekening voor! Bovendien verwacht de klant ook van je dat je aan hem of haar goede producten aflevert. Dat geldt niet alleen voor een bakker of een slager, maar ook voor een fotograaf! Vaak ontbreekt het veel ondernemers aan tijd om goede bedrijfsfoto’s te laten maken. Dat is jammer. Helemaal nu in deze Coronatijd moet je extra goed zichtbaar zijn met je website en social media. Heb je ook een bedrijf en wil je daar ook foto’s van laten maken of profielfoto’s van jezelf. Stuur dan een berichtje. We kunnen altijd sparren over wat de mogelijkheden en wensen zijn! Je kunt altijd vrijblijvend een advies gesprek aanvragen bij mij als bedrijfsfotograaf. Samen komen we vast tot

Professionele trouwfotograaf Friesland

Hans & Krista uit Lemmer

Coronavirus Vanwege het Coronavirus hadden Hans en Krista hun trouwdag al een keer uitgesteld. Gelukkig kon in de nazomer hun trouwdag door de versoepelingen toch doorgaan! De trouwfoto’s hebben we gemaakt op een prachtige locatie bij een meertje in het Kuinrebos en bij de Oude Haven. Beide honden van Hans en Krista waren er ook bij. Ze zijn verschillende keren met het bruidspaar op de foto gekomen. Verderop lees je de review van Hans en Krista. Eerst vertel ik je hoe de dag voor hen is verlopen. Regen… In de ochtend dreigde het even te gaan regenen, dat was best wel spannend want dan moesten we misschien toch naar de alternatieve binnen locatie gaan. Deze had ik van te voren al gereserveerd, voor het geval dat het toch slecht weer zou gaan worden. Maar gelukkig kwam tussen de middag de zon te voorschijn en hebben ze een prachtige dag gehad. De huwelijksplechtigheid vond voor de zekerheid onder een overkapping plaats, voor het geval dat er toch nog een bui zou komen. Dit was een soort tent waarbij er geen zijwanden waren zodat we toch een beetje het idee hadden dat we half buiten zaten. Na de plechtigheid hebben we de