fbpx

Reviews

Wat mensen zeggen

Als allround fotograaf uit Joure koester ik elke herinnering die ik vastleg, of het nu een sprankelende gezinsfotosessie, een intieme familie shoot, een emotionele uitvaartreportage of een onvergetelijke trouwdag is. Het vastleggen van deze momenten is meer dan alleen een baan voor mij; het is een passie, een reis die ik deel met de prachtige mensen die voor mijn lens verschijnen.

De waardering van mijn klanten is voor mij van onschatbare waarde. Het is als een warme omhelzing die mij eraan herinnert waarom ik doe wat ik doe. Graag wil ik enkele van deze hartverwarmende reviews delen die ik heb ontvangen na afloop van de fotosessies.

Groepsfoto

Familieshoot in Joure (Friesland)

Op een zaterdag kreeg ik tijdens het boodschappen doen een telefoontje van een mevrouw. Ze had interesse in een familieshoot in Joure (Friesland). Ze vertelde dat haar vader 80 jaar is geworden en dat ze graag met de hele familie op de foto wilden. Informatie over de fotoshoot Graag wilde weten wat de mogelijkheden zijn, wanneer het plaats kon vinden en wat de kosten zijn. Ik heb haar hierover in het kort hierover geïnformeerd. Ik stond immers in de winkel, dus kon ik natuurlijk niet een heel uitgebreid verhaal houden. We spraken af dat ze mij een mail zou sturen met haar gegevens en dat ik dan contact met haar op zou nemen. Contact over de familieshoot Toen ik thuis kwam vond in inderdaad al een berichtje van haar in mijn mailbox. Aan de hand hiervan heb ik haar een kostenoverzicht gezonden met daarbij een lijstje met kledingtips. Al gauw hadden we weer contact en ze zou het met de rest van de familie bespreken. Afspraak fotoshoot Een paar dagen laten kreeg ik een telefoontje van haar, dat de familie akkoord ging. We prikken een datum en spreken af dat we de foto’s in het Park “Heremastate” in Joure zouden

Bruidspaar aan het dansen

Prachtige review over trouwerij in Lemmer, Friesland

Een tijdje geleden ontving ik een prachtige review over de trouwerij in Lemmer van Johan en Lutske. In oktober kwam ik bij ze thuis voor een kennismakingsgesprek. We hadden gelijk al een klik, wat ik als trouwfotograaf heel erg belangrijk vind. Waarom? Omdat je op een trouwdag de hele dag met elkaar optrekt en dan wil gewoon een goede band met elkaar hebben. Klik met de trouwfotograaf Ik zeg dan ook altijd “de camera maakt een klik”, maar er moet ook een “klik” zijn met de trouwfotograaf. Want als er een klik is, krijg je automatisch ook mooiere foto’s. Als bruidspaar voel je je dan ook meer jezelf en op je gemak, als je goed met de bruidsfotograaf op kan schieten. Dat levert veel ontspannen en spontanere foto’s op. Dat is toch wat iedereen graag wil! De trouwdag van Johan en Lutske heeft inmiddels plaatsgevonden. Het was het prachtige dag waar we met z’n allen fijn op terug kunnen kijken. Inmiddels hebben ze het foto-album in hun bezit waarin alle waardevolle foto’s van hun trouwdag in staan. Review Een paar weken terug ontving ik van Johan en Lutske een prachtige review over hoe zij de dag met mij als trouwfotograaf

Ontvangen reviews

Vorige week mocht ik weer een paar mooie reviews ontvangen. Als fotograaf ben ik hier altijd heel erg blij mee! Ik vind het namelijk heel erg belangrijk om te weten hoe de klant een fotoshoot bij mij beleefd. Als je geen reviews krijgt weet je eigenlijk niet of de klant wel of niet tevreden is. Soms worden bij de ontvangen reviews ook tips gegeven waar ik als fotograaf in Friesland ook weer veel aan heb! Een fotoshoot moet een beleving zijn! Voor veel mensen is de drempel best wel hoog om op de foto te gaan. Mensen vinden zichzelf vaak niet mooi genoeg en zijn hier vaak heel onzeker over. Als fotograaf is het mijn taak om juist deze mensen tijdens de fotoshoot op hun gemak te laten voelen en dat ze er mogen zijn! Ik neem dan ook alle tijd tijdens het maken van de foto’s. Dit geldt ook als ik foto’s van dieren maak. Deze moet je ook altijd even laten wennen aan de omgeving en aan mij als de dierenfotograaf. Ervaringen honden fotoshoot Hieronder lees je een paar ontvangen reviews over de honden fotoshoot. Nicole uit Joure schreef haar over ervaring met VDR Fotografie: “Het was een

Portretshoot in studio Joure, Friesland

Femke Marije had ooit een cadeaubon voor een fotoshoot voor haar verjaardag gekregen. Door alle drukte was het er nog niet van gekomen om deze in te wisselen voor een portetshoot in studio Joure. Eind vorig jaar ontving ik een berichtje van Femke Marije dat ze graag een datum wilde prikken voor een portretshoot in mijn studio in Joure. Dit werd op een vrijdagmiddag in januari bij mij in de studio. Normaal fotografeer ik vaak op een buiten locaties maar Femke Marije wilde graag fashion portretfoto’s in de studio laten maken. Portretshoot in studio Joure Afgelopen vrijdagmiddag was het dan zover! Femke Marije kwam samen met haar vriendin Marrit bij mij in de studio. Na eerst even gezellig gekletst te hebben gingen we aan de slag. Ik koos ervoor om eerst een zwarte achtergrond te gebruiken en als belichting maakte ik gebruik van het daglicht door mijn grote ramen in mijn studio en een daglamp. Deze richtte ik hierbij op Femke Marije. De combinatie van daglicht en de daglamp geeft een mooie zachte sfeer in de portretfoto’s. Femke Marije had verschillende outfits meegenomen om zo verschillende stijlen in de foto’s te creëren. Als eerste trok ze een grote slobbertrui en

Om de uitvaart vast te leggen met foto’s was goed

Een nabestaande uit Sint Nicolaasga schrijft haar ervaringen over mijn werk als uitvaartfotograaf in Friesland. “Toen we na het plotselinge overlijden van onze moeder, de begrafenis moesten regelen, ontstond al gauw het idee om de uitvaart vast te leggen met foto’s. We namen contact op met uitvaartfotograaf Grietje van der Reijnst van VDR Fotografie uit Joure, Friesland.” De “reis” is prachtig in beeld gebracht “Grietje van der Reijnst is goed te bereiken en denkt mee over hoe we het kunnen vormgeven. Tijdens de dienst is ze op de achtergrond aanwezig. Ze heeft veel foto’s gemaakt en de “reis” is prachtig in beeld gebracht. Ze weet de emotie en de sfeer goed te vangen.” Snelle service en van goede kwaliteit We hebben ervoor gekozen om een fotoalbum te laten maken door VDR Fotografie. Haar service is snel en van goede kwaliteit. Het is weliswaar een verdrietige gebeurtenis, maar het is voor ons ook fijn om een blijvende, tastbare herinnering te hebben. “Grietje van der Reijnst, bedankt voor je prachtige bijdrage.” Review van een nabestaande In oktober mocht ik voor deze familie uit Sint Nicolaasga de uitvaart van hun dierbare vastleggen. Afgelopen week ontving ik deze mooie woorden van één van hen.

Review ontvangen over uitvaartreportage in Sondel – Lemmer, Friesland

Enige weken geleden mocht ik als uitvaartfotograaf Friesland, een review ontvangen over uitvaartreportage in Sondel – Lemmer. Deze uitvaart vond plaats op de prachtige natuurbegraafplaats “Bremer Wildernis” in Sondel. Hieronder de mooie review ontvangen over uitvaartreportage in Sondel – Lemmer, geschreven door de nabestaande. De mooie review uitvaartreportage Geachte mevrouw Van der Reijnst, beste Grietje, De bestanden heb ik gisteren gedownload. Dank voor de snelle toezending van de emails met de links. Vanmorgen bekeek ik de foto’s in de fotogalerij; het kostte mij enige moeite eraan te beginnen. Maar wat was het een goede herbeleving van de uitvaart. Verdriet en genot wisselden elkaar bij het kijken af. Verdriet over de ceremonie die over mijn onherstelbare verlies gaat. Genot bij het zien bij de vele intieme momenten die je hebt vastgelegd van mensen die elkaar steunen. De verbondenheid van al deze mensen met elkaar in het verlies dat ieder op zijn of haar eigen wijze beleeft, is prachtig in beeld gebracht. Het zien van de uitvaartfoto’s, vergrootte niet mijn verdriet, maar bracht mij een herbeleving die troostend werkt. Wat ben ik blij dat ik heb gekozen voor een fotoreportage van de uitvaart; een keuze waarover ik best wel even heb moeten

Ontvangen reviews