fbpx

Trouwfotograaf in Friesland

Trouwfotograaf in Friesland

Wat leuk dat je op mijn website bent! Dat betekend dat je op zoek bent naar een fotograaf! Ik ben Grietje van der Reijnst, de fotograaf achter VDR Fotografie. Naast trouwfotograaf in Friesland ben ik uitvaartfotograaf, dierenfotograaf en portretfotograaf. Ik werk vanuit het centraal gelegen Joure, in Sneek, Lemmer, Heerenveen en in de rest van Friesland. Maar je kunt mij als fotograaf ook tegenkomen in de provincies Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder.

Je kunt mij boeken als portretfotograaf, familiefotograaf, gezinsfotograaf, trouwfotograaf, paardenfotograaf, zakelijk fotograaf en als afscheids-en uitvaartfotograaf in Noord Nederland.

Gratis Trouwgids

Pakketten trouwfotograaf in Friesland

Marketing door
Grietje van der Reijnst

Trouwfotograaf in Friesland

Hoi! Ik ben Grietje Van Der Reijnst. Als portretfotograaf, trouwfotograaf, paardenfotograaf en uitvaartfotograaf werk ik vanuit het Friese Joure in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Je kunt mij boeken voor familiehoots, dierenfotografie, bruidsfotografie en uitvaartfotografie.

Mijn stijl

warm, contrastrijk met een vleugje "VintAge”

Veel klanten omschrijven mijn stijl als trouwfotograaf in Friesland als “warm”, “contrastrijk” met “mooi licht” en een “tikkeltje vintage”.

Mijn stijl van fotograferen past goed bij het maken van foto’s in de natuur. We spreken voor het maken van portretfoto’s, familiefoto’s, gezinsfoto’s, dierenfoto’s vaak op een prachtige buiten locatie af. 

Graag geef ik als ervaren fotograaf de tip om kleding in natuurtinten te dragen. Dit komt namelijk prachtig overeen met de kleuren van de natuur. Dit zorgt voor een mooi rustig geheelNatuurlijk is het mogelijk om bij je thuis familiefoto’s of gezinsfoto’s te maken. Ik maak dan foto’s van jullie gezin of familie in je eigen “vertrouwde omgeving”.  Dit wordt ook wel  “lifestylefotografie” genoemd.

 

Huwelijksfoto's

Portfolio

Trouwfoto's

Voor mij als trouwfotograaf in Friesland is elke fotoreportage bijzonder. Iedere keer is het voor mij weer een uitdaging om jullie te verrassen met het eindresultaat!  

Zeker als het gaat om trouwfoto’s. Want dit is de mooiste dag van jullie leven! 

De gemaakte bruidsfoto’s kan ik voor jullie verwerken in een  mooi fotoalbum. Zodat je de herinneringen aan deze prachtige dag terug kunt kijken samen met je familie en vrienden.

Over mij

Grietje van der Reijnst - trouwfotograaf Joure

Inmiddels woon ik al weer een aantal jaartjes met mijn man Ivo, in het hartje van Joure. Ik ben gek op fotograferen, fietsen, wandelen, schilderen, honden en paarden! Daarom kun je mij ook boeken als dierenfotograaf want het fotograferen van dieren vind ik helemaal geweldig.

Van kinds af aan heb ik altijd paardgereden. Tot een paar maanden terug heb ik  moeten besluiten om mijn lieve paard “Sam” te verkopen.

Naast mijn werkzaamheden als bruidsfotograaf, dierenfotograaf en familiefotograaf, mag ik graag tekenen en schilderen. Voor de inspiratie gebruik ik vaak mijn gemaakte foto’s. Hiervan maak ik schilderijen van detailfoto’s. Dit vanwege de bijzondere compositie. 

In de zomermaanden kun je mij regelmatig tegenkomen op kunstmarkten in Friesland, Groningen en Drenthe. Hier exposeer ik met mijn schilderijen. In de toekomst wil ik ook graag mijn foto’s meenemen naar kunstmarkten. Mijn droom is ooit te gaan exposeren met mijn foto’s op locaties in Friesland, Groningen en Drenthe.,

Recente shoots

Neem een kijkje!

Ik vind fotoshoots altijd fantastisch om te doen! Hier kan ik mijn creativiteit en ervaring heerlijk in kwijt!

Bekijk hier een paar voorbeelden die ik als familiefotograaf op locatie en als paardenfotograaf in Friesland mocht fotograferen? Klik op de knop “bekijken” en ik laat je ze zien!

Rouwfotografie met details
Reviews over de fotograaf

Mooie review over mijn werk als uitvaartfotograaf

“Met trots en dankbaarheid deel ik de bijzonder mooie woorden in de review van een klant, die de essentie van mijn werk als uitvaartfotograaf prachtig omschrijven.” Beppe overleden Afgelopen najaar is mijn beppe overleden. De dagen daarna probeerden wij als nabestaanden de uitvaart zo goed mogelijk voor te bereiden en

Zwangerschapsfotograaf
Blogs

Zwangerschapsfoto’s

Zwangerschapsfoto’s zijn een prachtige manier om de bijzondere periode van de zwangerschap vast te leggen. Het is een momentopname van een unieke tijd in het leven van een vrouw. Een zwangerschapsshoot kan het beste plaatsvinden tussen de 30 en 36 weken van de zwangerschap. Je hebt dan in ieder geval

Portfolio

bekijk hier mijn voorbeeldfoto's van trouwen, familie en paarden

Unieke, vintage stijl!

wat maakt mij uniek?

creatief

Creativiteit is wat een familiefotograaf, gezinsfotograaf en portretfotograaf nodig heeft. Dit zit in mijn bloed en ik mag graag "out of the box" denken. Tijdens de shoot werk ik graag met kleine opdrachtjes en wordt er niet stijf geposeerd!

enthousiast

Door mijn spontaniteit en enthousiasme maak ik als kindvriendelijke familiefotograaf, gezinsfotograaf, portretfotograaf en als geduldige paardenfotograaf vaak foto's "in the moment".

geduldig

Door mijn ervaring als kindvriendelijke gezinsfotograaf en portretfotograaf leid ik je met veel geduld door de fotoshoot heen, waardoor jij je echt op je gemak zult gaan voelen en heerlijk spontaan op de foto komt!