fbpx

uitvaartfotograaf uit Joure, Friesland

Over mij

Hoi, wat leuk dat je in je zoektocht naar een fotograaf op mijn website terecht bent gekomen. Ik ben Grietje en ik werk als uitvaartfotograaf vanuit het prachtige Joure, centraal gelegen in Friesland. Ik leg het leven vast en ben er graag voor jou op de momenten dat het ertoe doet. Wanneer je de liefde viert op je trouwdag, het leven deelt met familie, of waardig afscheid neemt van een geliefde op een uitvaart. Als je een herinnering wilt vastleggen. Foto’s van bijzondere momenten, bij leven, liefde en afscheid.

"Legt vast wat je liefhebt"

Mijn levenservaring en oog voor detail maken dat ik zie, aanvoel en begrijp wat ik moet vastleggen in mijn foto’s. Wat voor jou en je geliefden een moment bijzonder maakt. Dat geruststellende kneepje in je hand op je bruiloft, omdat het ook best spannend is; die stiekem uitgestoken tong van je zoon naar je dochter tijdens de shoot met je gezin; of die betekenisvolle omhelzing op een uitvaart.

 

Als mens en fotograaf ben ik enthousiast, eerlijk, hulpvaardig, toegankelijk en veelzijdig. Kwaliteiten die maken dat mensen zich op hun gemak voelen en dat ik goed ben in mijn werk. De stijl van mijn fotografie is te omschrijven als warm, contrastrijk en een vleugje vintage. Foto’s die door de combinatie van het juiste beeld en nabewerking een liefdevol gevangen moment nog meer kracht meegeven. Wel zo natuurlijk mogelijk – echt en puur natuur, zoals je als mens bent.

 

De keuze voor de fotograaf voor je trouwdag, familie fotoshoot of de uitvaart van een geliefde hangt allemaal samen met de klik. Een goed gevoel. Zullen we eens kennismaken?

Hartelijke groet,

Grietje van der Reijnst, fotograaf Joure

Allroud Fotograaf Grietje van der Reijnst

VDR Fotograaf Joure l Grietje “Legt vast wat je liefhebt”

Fotograaf uit Joure, Friesland. Bruiloft-, familie-, uitvaart- en bedrijfsfotografie.

Ben je benieuwd naar wie ik ben, als mens en als fotograaf? Ik ontmoet je graag. Stuur een bericht dan neem ik contact met je op. Dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden voor jouw fotoreportage.

Contact