fbpx

Hey, ik ben Grietje van der Reijnst, fotograaf in Joure

OVER MIJ

Vroeger ben ik ooit met een klein Kodak cameraatje begonnen. Destijds nooit kunnen dromen dat ik ooit portretfotograaf, familiefotograaf, trouwfotograaf, dierenfotograaf en uitvaartfotograaf zou worden! Inmiddels ben ik al verschillende jaren professioneel fotograaf in Joure, in het hart van Friesland.

Mijn verhaal

vroeger toen ik klein was...

Fotograferen heb ik mijn hele leven gedaan. Als er iets te beleven of te vieren was, was ik altijd degene die de foto’s maakte.

Voor mijn werk als assistent-makelaar maakte ik vaak  fotoreportages van woningen. Echter door de economische crisis in 2009/2010 raakte ik mijn baan bij de makelaardij kwijt.

Hierna heb ik nog diverse andere werkzaamheden verricht. In mijn vrije tijd ben ik weer begonnen te fotograferen. In deze periode maakte ik vooral veel paardenfoto’s en natuurfoto’s.

Door het volgen van verschillende fotocursussen en workshops ben ik mij steeds verder als fotograaf gaan ontwikkelen. En nog steeds volg ik diverse trainingen en workshops om mijn niveau continu te verbeteren.

Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgebouwd en kan ik al mijn energie en creativiteit kwijt in het fotograferen. Het is geweldig om alle verschillende klanten bij een fotoshoot te ontmoeten!

Als fotograaf uit Joure reis ik naar opdrachtgevers in heel Noord-Nederland. Zo kom ik vaak op de mooiste plekjes en weet deze goed te vinden voor fotoshoots!

Door mijn hobby “fotografie”, kreeg ik steeds meer opdrachten. Zo benaderden mensen mij om gezinsfoto’s of trouwfoto’s te maken. Maar ook als uitvaartfotograaf werd ik gevraagd.

Eind 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de knoop doorgehakt om voor mij zelf te gaan beginnen.

In januari 2016 ben ik naar de Kamer van Koophandel in Leeuwarden gegaan om mij in te laten schrijven als fotograaf in Joure. En oh, wat vond ik dit spannend!

Sinds dat moment werd mijn “eigen bedrijf” werkelijkheid! De naam werd “HET STAAT EROP! Fotografie.”

Sinds kort heb ik een start gemaakt met nog een fotografiebedrijf. Namelijk  “VDR Fotografie” in Joure.

Hiermee ben ik actief als trouwfotograaf, gezinsfotograaf, dierenfotograaf, bedrijfsfotograaf en uitvaartfotograaf. Niet alleen in Joure maar in heel Noord Nederland. 

Inmiddels heb ik voor veel klanten hun herinneringen vast mogen leggen. En dat is nog steeds wat ik het liefste doe!”

Ruim 10 jaar ervaring – honderden blije klanten – Ontelbare foto’s gemaakt en bewerkt

Mijn stijl

a touch of vintage

20200814-DSC_5268
Trouwfoto's

Elke fotograaf heeft zo zijn eigen stijl van fotograferen. Het is belangrijk dat jij jezelf bij een bepaalde fotostijl prettig voelt. Als portretfotograaf, trouwfotograaf en dierenfotograaf hou ik van warme, contrastrijke kleuren. Ik maak gebruik van mooi licht met een tikkeltje vintage. Ik ben benieuwd of mijn fotostijl jou aanspreekt.

Een eigen fotostijl ontwikkel je niet zomaar. Hier gaat toch wel een paar jaar over heen. Net zoals het goed kunnen fotograferen. Het is uiteindelijk de fotograaf die achter de camera staat, die de foto maakt en niet de camera!

Bruidsshoot

Mijn droom…

is jouw droom vastleggen

Voor mij is elke fotoreportage bijzonder. Iedere keer is het weer een uitdaging voor mij om jou te verrassen met het eindresultaat! 

Om dit te bereiken zet ik al mijn creativiteit in. Maar ik sta ook open voor jouw ideeën. Per slot van rekening willen we samen het mooiste resultaat bereiken. Dat is toch waar wij van dromen!

Contactformulier