fbpx

Uitvaart Fair Lemmer

Romy van der Wiel Uitvaartzorg en ik, Grietje van der Reijnst van VDR Fotografie uit Joure, zijn druk met de voorbereidingen van de eerste Uitvaart Fair in Lemmer. Deze zal op zaterdag 18 maart a.s. plaatsvinden in de Tsjerke oan it Dok in Lemmer. De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis!

Heb jij wel eens nagedacht over jouw uitvaart?

Afscheid nemen, rouwen en herinneren; we krijgen er allemaal mee te maken. Steeds meer mensen verdiepen zich daar bij leven al in. Wat zijn de trends, de ontwikkelingen en natuurlijk wat zijn de mogelijkheden als het om een liefdevol afscheid gaat?

De gedachte dat de uitvaartbranche saai is willen we op de Uitvaart Fair in Lemmer wegnemen. Samen met unieke bedrijven willen wij bezoekers op een laagdrempelige manier inspireren en informeren over de mogelijkheden voor een   persoonlijk afscheid met een gekleurd randje.

Borden Uitvaart Fair Lemmer geplaatst

Inmiddels zijn de borden aangepast door Dox Imagecreators in Joure. Afgelopen zaterdag zijn Romy, Jaap en ik met de borden naar Lemmer gereden en hebben wij deze op verschillende locaties in Lemmer geplaatst. Verder komen er artikelen in de Groot Fryske Marren, Lemsternijs en op alle Social Media kanalen te staan. We gaan ervanuit dat we op deze manier goed vindbaar zijn.

Uitvaart Fair Lemmer

Deelnemers Uitvaart Fair

Romy is aanwezig voor haar bedrijf Romy van der Wiel Uitvaartzorg Friesland en ik ben aanwezig als Afscheids-en uitvaartfotograaf van VDR Fotografie in Friesland. Maar daarnaast zijn en nog verschillende bedrijven aanwezig die u op deze dag kunnen informeren over de mogelijkheden.

De volgende bedrijven zijn aanwezig: Van der Velde Dienstverlening, De Wilgenstudio, Natuurbegraafplaats Fryslân, Een Stijlvolle Uitvaart, Een Samenloop, MusicaRosa, Froukjeske, Rouwtextiel, Evertree, Tine Communicatie, Peter Manders Bloemist, Urn voor thuis, Stijlvolle Uitvaart, Yvonne Lifecasting, Condole en Lafey.

Informatie

Wellicht heeft u naar aanleiding van deze blog vragen over de Uitvaart Fair. Dan mag u natuurlijk altijd een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Het telefoonummer van Grietje is: 06 – 249 27 155

of